whatsapp

2023 yılında Seydişehir Muay Thai fırtınası esti

SPOR (SG) - Seydişehir Gündem | 12.12.2023 - 02:45, Güncelleme: 12.12.2023 - 02:45
 

2023 yılında Seydişehir Muay Thai fırtınası esti

Serkan Yıldız antrenörlüğünde Seydişehir Muay Thai sporunu ulusal ve uluslararası alanda tanıtan Seydişehir Belediye kulübü takımı 2023 yılında fırtına gibi esti.
Muay Thai'nin Seydişehir'deki Yolculuğu  Seydişehir Belediyesinin destekleriyle yüzlerce öğrenciyi Muay Thai'nin disiplini altında eğitmeye başlayan Antrenör Serkan Yıldız, sporcuların hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerine katkıda bulundu. Ulusal ve Uluslararası Başarılar Seydişehir Muay Thai takımı, her geçen yıl başarı çıtasını yükselterek birçok sporcuyu hem Türkiye'de hem de yurt dışında önemli başarılara imza attı. 2023 yılı, takım için zirve noktası oldu. Gürkan Uğur Yıldız Akdeniz Oyunları'nda şampiyonluk ve Avrupa Üçüncülüğü, Elif Can ise Avrupa Şampiyonluğu gibi önemli başarılar elde etti. Yine Gürkan Uğur Yıldız Dünya ikinciliği ile başarıları taçlandırdı. Antrenör Serkan Yıldız'ın Hedefleri 2023 yılında takımın zirveye ulaştığını vurgulayan Serkan Yıldız, en büyük hedeflerinin Olimpiyatlara katılmak ve ülkemize madalyalar kazandırmak olduğunu söyledi. Ayrıca, bu süreçte desteklerini esirgemeyen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve ekibine teşekkürlerini sundu. Muat Thai sporunun genç nesiller üzerindeki olumlu etkisi ve ulusal ile uluslararası başarılarıyla 2024 yılında da çok konuşulacak.
Serkan Yıldız antrenörlüğünde Seydişehir Muay Thai sporunu ulusal ve uluslararası alanda tanıtan Seydişehir Belediye kulübü takımı 2023 yılında fırtına gibi esti.

Muay Thai'nin Seydişehir'deki Yolculuğu

 Seydişehir Belediyesinin destekleriyle yüzlerce öğrenciyi Muay Thai'nin disiplini altında eğitmeye başlayan Antrenör Serkan Yıldız, sporcuların hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerine katkıda bulundu.

Ulusal ve Uluslararası Başarılar

Seydişehir Muay Thai takımı, her geçen yıl başarı çıtasını yükselterek birçok sporcuyu hem Türkiye'de hem de yurt dışında önemli başarılara imza attı. 2023 yılı, takım için zirve noktası oldu. Gürkan Uğur Yıldız Akdeniz Oyunları'nda şampiyonluk ve Avrupa Üçüncülüğü, Elif Can ise Avrupa Şampiyonluğu gibi önemli başarılar elde etti. Yine Gürkan Uğur Yıldız Dünya ikinciliği ile başarıları taçlandırdı.

Antrenör Serkan Yıldız'ın Hedefleri

2023 yılında takımın zirveye ulaştığını vurgulayan Serkan Yıldız, en büyük hedeflerinin Olimpiyatlara katılmak ve ülkemize madalyalar kazandırmak olduğunu söyledi. Ayrıca, bu süreçte desteklerini esirgemeyen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve ekibine teşekkürlerini sundu.

Muat Thai sporunun genç nesiller üzerindeki olumlu etkisi ve ulusal ile uluslararası başarılarıyla 2024 yılında da çok konuşulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.