whatsapp

Ilıca meslek lisesinden sosyal proje

EĞİTİM 08.03.2019 - 12:10, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ilıca meslek lisesinden sosyal proje

Ilıca Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri  ''Sosyal Sorumluluk Projesi'' gerçekleştirdi. Okul Müdürü Murat Koçak yaptığı açıklamada; proje kapsamında 5-10 yaş grubu ihtiyaç sahibi öğrencilere oyuncak, kitap, kırtasiye ve giyim eşyası yardımında bulunmak amacıyla ‘’Mutluluk Paylaştıkça Çoğalır’’ projemiz kapsamında okulumuzda düzenlediğimiz yardım kampanyası sonucunda toplanan eşyaları Dikilitaş İlkokulu ile Ketenli İlkokulu öğrencilerine hediye ettik. Bu projemizin düzenlenmesinde Coğrafya öğretmenimiz Murat Darıyeri'ne, Muhasebe-Finansman 11-B sınıfı öğrencilerimize, emeği geçen herkese teşekkür ederim.'' dedi.

Ilıca Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri  ''Sosyal Sorumluluk Projesi'' gerçekleştirdi.

Okul Müdürü Murat Koçak yaptığı açıklamada; proje kapsamında 5-10 yaş grubu ihtiyaç sahibi öğrencilere oyuncak, kitap, kırtasiye ve giyim eşyası yardımında bulunmak amacıyla ‘’Mutluluk Paylaştıkça Çoğalır’’ projemiz kapsamında okulumuzda düzenlediğimiz yardım kampanyası sonucunda toplanan eşyaları Dikilitaş İlkokulu ile Ketenli İlkokulu öğrencilerine hediye ettik. Bu projemizin düzenlenmesinde Coğrafya öğretmenimiz Murat Darıyeri'ne, Muhasebe-Finansman 11-B sınıfı öğrencilerimize, emeği geçen herkese teşekkür ederim.'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.