whatsapp

Ilıcada sonbaharın izleri

TURİZM 05.11.2019 - 00:41, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ilıcada sonbaharın izleri

Seydişehir’in ılıca tepesi sonbaharın gelişiyle kahverengi ve sarı renkler hüküm sürmeye başladı. Renk cümbüşü manzarasıyla görenleri hayran bırakıyor. Rakımı bin 200 olan ılıca tepesinde renk değişimi yaşanıyor. Ağaçların büründüğü sarı, yeşil, kahverengi ve kırmızı tonlarının yoğun yaşandığı tepe, eşsiz manzarasıyla insanları cezbediyor.

Seydişehir’in ılıca tepesi sonbaharın gelişiyle kahverengi ve sarı renkler hüküm sürmeye başladı. Renk cümbüşü manzarasıyla görenleri hayran bırakıyor.

Rakımı bin 200 olan ılıca tepesinde renk değişimi yaşanıyor.

Ağaçların büründüğü sarı, yeşil, kahverengi ve kırmızı tonlarının yoğun yaşandığı tepe, eşsiz manzarasıyla insanları cezbediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.