whatsapp

Irmaklı mahallesine çocuk oyun parkı

BELEDİYE 27.05.2016 - 11:00, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Irmaklı mahallesine çocuk oyun parkı

Seydişehir Belediyesince Irmaklı Mahallesi’ne çocukların gönüllerince oyun oynamaları için park kurdu.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı açıklamada eğitimin her alanında olduğu gibi sosyal faaliyetlerle de çocuklara her konuda yardımcı olduklarını söyledi. Parkları halkın ihtiyaçlarına göre tasarladıklarını belirten Tutal, şunları kaydetti,  ‘’ İlçemizin Irmaklı mahallesine çocuk oyun parkı kurduk. Çocuklarımız bu parkta doyasıya eğlenebileceği gibi ailelerin de rahatça oturabileceği kamelyalar yerleştirdik. Çocuklarımızın iyi ve başarılı birer yetişkin olmaları ve güzel anılar biriktirmeleri gerektiğini düşünüyorum. İyi bir çocukluk geçirmek demek aslında çocuğun özgürce istediği gibi oyun oynaması demek.  Bütün mahallelerimize her türlü sosyal ve kültürel aktivitelerimiz devam edecek” dedi.
Seydişehir Belediyesince Irmaklı Mahallesi’ne çocukların gönüllerince oyun oynamaları için park kurdu.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı açıklamada eğitimin her alanında olduğu gibi sosyal faaliyetlerle de çocuklara her konuda yardımcı olduklarını söyledi.

Parkları halkın ihtiyaçlarına göre tasarladıklarını belirten Tutal, şunları kaydetti,  ‘’ İlçemizin Irmaklı mahallesine çocuk oyun parkı kurduk. Çocuklarımız bu parkta doyasıya eğlenebileceği gibi ailelerin de rahatça oturabileceği kamelyalar yerleştirdik. Çocuklarımızın iyi ve başarılı birer yetişkin olmaları ve güzel anılar biriktirmeleri gerektiğini düşünüyorum. İyi bir çocukluk geçirmek demek aslında çocuğun özgürce istediği gibi oyun oynaması demek.  Bütün mahallelerimize her türlü sosyal ve kültürel aktivitelerimiz devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.