whatsapp

Abdulkadir Çat vatandaşlarla buluştu

SİYASET 28.01.2019 - 01:19, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Abdulkadir Çat vatandaşlarla buluştu

Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat, seçim çalışmaları çerçevesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi. Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat beraberinde Ak Parti Seydişehir İlçe eski Başkanları Abdulkadir Arslan ve Sadettin Kuyucak ile Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Bükücü ve Mümin Kutun ile seçim çalışmaları çerçevesinde, esnaf ve vatandaşlarla hasbihal etti. Başkan Adayı Abdulkadir Çat,“Halkımızın sorunlarını yakından biliyoruz. Ekip arkadaşlarımızla birlikte hiçbir partiden olmayıp, bağımsız aday olarak, kimseyi ötekileştirmeden sorunların çözümü için kutlu bir yola çıktık. Tek gayemiz var, Seydişehir’i hak ettiği hizmetlerle buluşturmak.” dedi.

Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat, seçim çalışmaları çerçevesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat beraberinde Ak Parti Seydişehir İlçe eski Başkanları Abdulkadir Arslan ve Sadettin Kuyucak ile Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Bükücü ve Mümin Kutun ile seçim çalışmaları çerçevesinde, esnaf ve vatandaşlarla hasbihal etti.

Başkan Adayı Abdulkadir Çat,“Halkımızın sorunlarını yakından biliyoruz. Ekip arkadaşlarımızla birlikte hiçbir partiden olmayıp, bağımsız aday olarak, kimseyi ötekileştirmeden sorunların çözümü için kutlu bir yola çıktık. Tek gayemiz var, Seydişehir’i hak ettiği hizmetlerle buluşturmak.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.