whatsapp

Abdullah Bican, Kızılcalar mahallesinden aday

SİVİL TOPLUM 07.02.2019 - 20:07, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Abdullah Bican, Kızılcalar mahallesinden aday

Seydişehir Kızılcalar Mahallesi için muhtar adayı olan esnaf Abdullah Bican, ‘Hizmet için muhtarlığa adayım” dedi. Kızılcalar mahallesinin sorunlarını yakından bildiğini belirten Bican: “Mahalle sorunların çözümü için göreve talibim. Görev verildiği takdirde seçmenlerin 7/24 ulaşabileceği ve mahallemizde yaşayan sakinlerin tüm hizmetlerden yararlanabilmesi için yoğun çaba sarf edeceğim” diye konuştu.  Kızılcalar Mahallesi’nin bugüne kadar hizmetlerden yeterince yararlanmadığını söyleyen Abdullah Bican: “İlçenin en eski semti olduğu halde bugüne kadar hizmetlerden yararlanmadı. Bu nedenle muhtarlığa aday oldum. Kızılcalar Mahallesi’ne yönelik bir dizi projeyi hayata geçirmek için de şimdiden kolları sıvadım. Mahallemizin sorunları var. Hizmet için bu yola çıktım. Semt sakinlerinden destek bekliyorum.” Dedi. Abdullah Bican, 1981 Seydişehir doğumlu. Evli ve 3 çocuk babası. 2003 yılından bu yana Necati Kalaycıoğlu Caddesi üzerinde market işletmeciliği yapıyor.

Seydişehir Kızılcalar Mahallesi için muhtar adayı olan esnaf Abdullah Bican, ‘Hizmet için muhtarlığa adayım” dedi.

Kızılcalar mahallesinin sorunlarını yakından bildiğini belirten Bican: “Mahalle sorunların çözümü için göreve talibim. Görev verildiği takdirde seçmenlerin 7/24 ulaşabileceği ve mahallemizde yaşayan sakinlerin tüm hizmetlerden yararlanabilmesi için yoğun çaba sarf edeceğim” diye konuştu. 

Kızılcalar Mahallesi’nin bugüne kadar hizmetlerden yeterince yararlanmadığını söyleyen Abdullah Bican: “İlçenin en eski semti olduğu halde bugüne kadar hizmetlerden yararlanmadı. Bu nedenle muhtarlığa aday oldum. Kızılcalar Mahallesi’ne yönelik bir dizi projeyi hayata geçirmek için de şimdiden kolları sıvadım. Mahallemizin sorunları var. Hizmet için bu yola çıktım. Semt sakinlerinden destek bekliyorum.” Dedi.

Abdullah Bican, 1981 Seydişehir doğumlu. Evli ve 3 çocuk babası. 2003 yılından bu yana Necati Kalaycıoğlu Caddesi üzerinde market işletmeciliği yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.