whatsapp

Açık bırakılan çukura düştü ayağı kırıldı

SİVİL TOPLUM 24.08.2020 - 20:03, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Açık bırakılan çukura düştü ayağı kırıldı

Eti lojmanlarında atıl durumdaki 9 katlı binanın yanı başındaki çukurun hiçbir güvenlik önlemi olmadan açık bırakılması bir vatandaşın düşerek ayağının kırılmasına neden oldu. Eti lojmanlarında ikamet eden Serdar Çetin, 9 katlı binanın yanına arabasını park ederek yürüyüş yaptığı sırada çukura düştüğünü söyledi. Çetin, ‘’Herhangi bir güvenlik veya uyarı levhası olmadığından ve aydınlatma yetersiz olduğundan oranın yüksek olduğunu göremedim 4 saat ameliyat oldum ayağım 3 yerden kırıldı doktor 40  gün iş göremez  Raporu verdiği için evdeyim ve tutmazsa tekrar ameliyat durumu aksama durumum var  dikkat çekelim başka biri düşmemesi için  mutlaka  uyarı  levhası   konmasını istiyorum" dedi.

Eti lojmanlarında atıl durumdaki 9 katlı binanın yanı başındaki çukurun hiçbir güvenlik önlemi olmadan açık bırakılması bir vatandaşın düşerek ayağının kırılmasına neden oldu.

Eti lojmanlarında ikamet eden Serdar Çetin, 9 katlı binanın yanına arabasını park ederek yürüyüş yaptığı sırada çukura düştüğünü söyledi.

Çetin, ‘’Herhangi bir güvenlik veya uyarı levhası olmadığından ve aydınlatma yetersiz olduğundan oranın yüksek olduğunu göremedim
4 saat ameliyat oldum ayağım 3 yerden kırıldı doktor 40  gün iş göremez  Raporu verdiği için evdeyim ve tutmazsa tekrar ameliyat durumu aksama durumum var  dikkat çekelim başka biri düşmemesi için  mutlaka  uyarı  levhası   konmasını istiyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.