whatsapp

Adalet ormanında 1000 ağaç toprakla buluştu

SİVİL TOPLUM 11.11.2020 - 14:46, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Adalet ormanında 1000 ağaç toprakla buluştu

Milli Ağaçlandırma Günü nedeniyle Seydişehir Anabağlar Mahallesindeki Adalet Ormanına 1000 ağaç dikildi. Kaymakam Aydın Erdoğan, Milli ağaçlandırma nedeniyle Orman işletme şefliğince temin edilen sedir, karaçam, selvi ve ceviz fidanları dikildiğini söyledi. Erdoğan, ‘’ Ülkemizin orman sahasını ve ağaç servetini çoğaltmak, erozyon kontrolünü teşvik ederek toprak, su ve bitki arasında bozulan dengeyi yeniden oluşturmak, biyolojik çeşitliliği geliştirmek, çevre değerlerini korumak, ağaç ve orman sevgisini yaygınlaştırmak, toplumun çevreye olan duyarlılığına katkı sağlamak maksadıyla fidanları diktik.’ ’diye konuştu. Ağaç dikim çalışmasına Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, kurum amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Milli Ağaçlandırma Günü nedeniyle Seydişehir Anabağlar Mahallesindeki Adalet Ormanına 1000 ağaç dikildi.

Kaymakam Aydın Erdoğan, Milli ağaçlandırma nedeniyle Orman işletme şefliğince temin edilen sedir, karaçam, selvi ve ceviz fidanları dikildiğini söyledi.

Erdoğan, ‘’ Ülkemizin orman sahasını ve ağaç servetini çoğaltmak, erozyon kontrolünü teşvik ederek toprak, su ve bitki arasında bozulan dengeyi yeniden oluşturmak, biyolojik çeşitliliği geliştirmek, çevre değerlerini korumak, ağaç ve orman sevgisini yaygınlaştırmak, toplumun çevreye olan duyarlılığına katkı sağlamak maksadıyla fidanları diktik.’ ’diye konuştu.

Ağaç dikim çalışmasına Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, kurum amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.