whatsapp

Aile sağlık merkezine proje tasarladım

SİVİL TOPLUM 15.07.2019 - 13:25, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Aile sağlık merkezine proje tasarladım

Selçuk Üniversitesinde Bilgisayar Mühendisi olarak görev yapmaktayım. Son zamanlarda, Seydişehir ile ilgili internet üzerinden yayın yapan haber sitelerinde İlçe Sağlık Müdürlüğü ile 1 nolu Aile Sağlık Merkezinin bulunduğu binaların yıkılıp yenilerinin yapılacağı hususunda haberler okudum. Bunu üzerine çok önceden beri düşüncelerimin arasında bulunan bir proje hakkındaki fikirlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. İlçe Sağlık Müdürlüğüne ait binaların olduğu alan, eski jandarma binasının olduğu alan ile Hüdaverdi camii nin olduğu alana Seydişehir’imize büyük değer katacak bir proje yapılabileceğini düşünüyorum. Bu proje temelinde büyük bir camii yi barındıran proje olması ile birlikte içerisinde İlçe Sağlık Müdürlüğü binasını, İlçe Müftülük binasını, camii katında Kuran Kursu ve İslam İlmi öğrenim Merkezi ve aynı zamanda bu Camii nin giderlerini karşılayan ticari iş yerlerini barındıran kompleks olarak inşa edilecek proje. Bu proje Seydişehir’imize büyük değer katacaktır. Aycı’ca böyle önemli projenin yapımı için eminim ki pek çok Seydişehirli seferber olacaktır. Bu alanlara yapılabilecek proje ile ilgili taslak çizim hazırladım. Taslak çizimi kısa sürede hazırladığım için çizimi çok detaylı yapamadım.  Bu taslak çizime ait resimler ile Sketchup ile hazırlanan taslak çizim aşağıdaki linklerde bulunmaktadır.(Camii mimarisinde, mimarisini çok beğendiğim Ankara'da bulunan Ahmet Hamdi Akseki camisi esas alınmıştır.)

Selçuk Üniversitesinde Bilgisayar Mühendisi olarak görev yapmaktayım. Son zamanlarda, Seydişehir ile ilgili internet üzerinden yayın yapan haber sitelerinde İlçe Sağlık Müdürlüğü ile 1 nolu Aile Sağlık Merkezinin bulunduğu binaların yıkılıp yenilerinin yapılacağı hususunda haberler okudum. Bunu üzerine çok önceden beri düşüncelerimin arasında bulunan bir proje hakkındaki fikirlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

İlçe Sağlık Müdürlüğüne ait binaların olduğu alan, eski jandarma binasının olduğu alan ile Hüdaverdi camii nin olduğu alana Seydişehir’imize büyük değer katacak bir proje yapılabileceğini düşünüyorum. Bu proje temelinde büyük bir camii yi barındıran proje olması ile birlikte içerisinde İlçe Sağlık Müdürlüğü binasını, İlçe Müftülük binasını, camii katında Kuran Kursu ve İslam İlmi öğrenim Merkezi ve aynı zamanda bu Camii nin giderlerini karşılayan ticari iş yerlerini barındıran kompleks olarak inşa edilecek proje. Bu proje Seydişehir’imize büyük değer katacaktır. Aycı’ca böyle önemli projenin yapımı için eminim ki pek çok Seydişehirli seferber olacaktır.

Bu alanlara yapılabilecek proje ile ilgili taslak çizim hazırladım. Taslak çizimi kısa sürede hazırladığım için çizimi çok detaylı yapamadım.  Bu taslak çizime ait resimler ile Sketchup ile hazırlanan taslak çizim aşağıdaki linklerde bulunmaktadır.(Camii mimarisinde, mimarisini çok beğendiğim Ankara'da bulunan Ahmet Hamdi Akseki camisi esas alınmıştır.)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.