whatsapp

AK Gençler, polis ve yolculara çay ikram etti

SİYASET 20.02.2021 - 02:38, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AK Gençler, polis ve yolculara çay ikram etti

AK Parti Seydişehir İlçe Gençlik Kolları tarafından Konya- Antalya yol güzergâhında uygulamada görevli olan polislere,112 acil çalışanlarına ve yolculara çay ikram etti. Gençlik Kolları İlçe Başkanı Batuhan Aydın ve yönetimi, gece vakti kentin birçok noktasında Kovid-19 denetimleri sürdüren polis ve 112 ekiplerini ziyaret etti. Ekiplere ve yolculara sıcak çay ikram eden AK gençler, polislere kolaylıklar ve başarı diledi. AK Gençlik Kolları İlçe Başkanı Batuhan Aydın, yaptığı açıklamada, korona virüs salgını sebebiyle zorlu bir süreçten geçildiğini belirtti. Aydın, ‘Zaman gözetmeksizin İlçemizin dört bir yanında bizleri korumak ve güvenliğimizi sağlamak için görev yapan emniyet güçlerimizi düşünerek özellikle bu akşamın dondurucu soğuğunda yaptıkları uygulamadan dolayı kendilerine teşekkür amaçlı çay ikramında bulunduk. Minnettarız. Gündüzüyle, gecesiyle, yağmuruyla, çamuruyla, soğuğuyla, sıcağıyla görev yapan kahraman polislerimizin yanlarında olup moral vermek istedik." dedi. Çay ikramından dolayı teşekkür eden görevli polisler ve yolculuk eden vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdi.

AK Parti Seydişehir İlçe Gençlik Kolları tarafından Konya- Antalya yol güzergâhında uygulamada görevli olan polislere,112 acil çalışanlarına ve yolculara çay ikram etti.

Gençlik Kolları İlçe Başkanı Batuhan Aydın ve yönetimi, gece vakti kentin birçok noktasında Kovid-19 denetimleri sürdüren polis ve 112 ekiplerini ziyaret etti. Ekiplere ve yolculara sıcak çay ikram eden AK gençler, polislere kolaylıklar ve başarı diledi.

AK Gençlik Kolları İlçe Başkanı Batuhan Aydın, yaptığı açıklamada, korona virüs salgını sebebiyle zorlu bir süreçten geçildiğini belirtti.

Aydın, ‘Zaman gözetmeksizin İlçemizin dört bir yanında bizleri korumak ve güvenliğimizi sağlamak için görev yapan emniyet güçlerimizi düşünerek özellikle bu akşamın dondurucu soğuğunda yaptıkları uygulamadan dolayı kendilerine teşekkür amaçlı çay ikramında bulunduk. Minnettarız. Gündüzüyle, gecesiyle, yağmuruyla, çamuruyla, soğuğuyla, sıcağıyla görev yapan kahraman polislerimizin yanlarında olup moral vermek istedik." dedi.

Çay ikramından dolayı teşekkür eden görevli polisler ve yolculuk eden vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.