whatsapp

AK Parti 23 Nisan kutlaması

ASAYİŞ 23.04.2020 - 13:16, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AK Parti 23 Nisan kutlaması

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, TBMM'nin kuruluşunun 100. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Atalay mesajında, "100 yıl önce 'Milletin istiklalini, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır' diyerek milli mücadele ateşini yakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Milli Meclis'in bütün kahramanlarını saygıyla selamlıyorum. İşte biz bu emanete, demokrasimize ve aziz milletimizin iradesiyle oluşan TBMM'ne, demokrasimize her daim şan ve şerefle sahip çıkacağız" dedi. Mesajında çocuklara da seslenen Atalay, "Sevgili çocuklar, her yıl coşku ile kutladığımız dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bu yıl maalesef ülkemizde ve tüm dünyada yaygınlaşan Covid 19 Korona virüsü nedeniyle evlerimizde kutlayacağız. 100. Yılı her evde coşku ile al bayrağımızla kutlayacağız. İnşallah gelecek yıldan itibaren daha coşkulu, daha heyecanlı bir şekilde kutlamalarımızı devam ettireceğiz. Türk milletinin ebediyete kadar hür ve bağımsız yaşama inanç ve iradesini en gür şekilde ifade edeceğiz. Bu vesile ile TBMM'nin kuruluşunun 100. yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ilk meclisimizin kahraman milletvekilleri ile bu kutsal vatan için canını ve kanını veren tüm gazi ve şehitlerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyorum" ifadelerini kullandı.

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, TBMM'nin kuruluşunun 100. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Atalay mesajında, "100 yıl önce 'Milletin istiklalini, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır' diyerek milli mücadele ateşini yakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Milli Meclis'in bütün kahramanlarını saygıyla selamlıyorum. İşte biz bu emanete, demokrasimize ve aziz milletimizin iradesiyle oluşan TBMM'ne, demokrasimize her daim şan ve şerefle sahip çıkacağız" dedi.

Mesajında çocuklara da seslenen Atalay, "Sevgili çocuklar, her yıl coşku ile kutladığımız dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bu yıl maalesef ülkemizde ve tüm dünyada yaygınlaşan Covid 19 Korona virüsü nedeniyle evlerimizde kutlayacağız. 100. Yılı her evde coşku ile al bayrağımızla kutlayacağız. İnşallah gelecek yıldan itibaren daha coşkulu, daha heyecanlı bir şekilde kutlamalarımızı devam ettireceğiz. Türk milletinin ebediyete kadar hür ve bağımsız yaşama inanç ve iradesini en gür şekilde ifade edeceğiz. Bu vesile ile TBMM'nin kuruluşunun 100. yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ilk meclisimizin kahraman milletvekilleri ile bu kutsal vatan için canını ve kanını veren tüm gazi ve şehitlerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyorum" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.