whatsapp

Ak Parti’den 14 Mart tıp bayramı mesajı

SİYASET 14.03.2019 - 11:46, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ak Parti’den 14 Mart tıp bayramı mesajı

Kamu hizmetleri içerisinde yaşamsal öneme sahip olan sağlık hizmetleri, çalışanlarımızın büyük fedakârlıkları ile vatandaşlarımıza en yüksek standartlarda sunulmaya çalışılmaktadır. Sağlık çalışanlarımızın özverili çalışmaları ülkemiz ve şehrimizin mutluluğuna en büyük katkıyı sunmaktadır. Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam manasıyla yararlanabilmeleri adına var gücüyle çalışan, karşılaştığı türlü güçlüklere rağmen, kutsal mesleklerinin icrasında vatandaşlarımızın sağlık sorunlarının çözümüne yönelik insanüstü gayretleri bizler için iftihar kaynağıdır. Bu vesileyle tüm sağlık çalışanlarımıza minnet ve şükran duygularımı ifade etmeyi bir görev sayar, 14 Mart Tıp Bayramını içten duygularımla kutlarım Kemalettin Atalay AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı

Kamu hizmetleri içerisinde yaşamsal öneme sahip olan sağlık hizmetleri, çalışanlarımızın büyük fedakârlıkları ile vatandaşlarımıza en yüksek standartlarda sunulmaya çalışılmaktadır. Sağlık çalışanlarımızın özverili çalışmaları ülkemiz ve şehrimizin mutluluğuna en büyük katkıyı sunmaktadır.

Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam manasıyla yararlanabilmeleri adına var gücüyle çalışan, karşılaştığı türlü güçlüklere rağmen, kutsal mesleklerinin icrasında vatandaşlarımızın sağlık sorunlarının çözümüne yönelik insanüstü gayretleri bizler için iftihar kaynağıdır. Bu vesileyle tüm sağlık çalışanlarımıza minnet ve şükran duygularımı ifade etmeyi bir görev sayar, 14 Mart Tıp Bayramını içten duygularımla kutlarım

Kemalettin Atalay

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.