whatsapp

AK Parti'den esnaf ziyareti

SİYASET 15.04.2017 - 17:15, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AK Parti'den esnaf ziyareti

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Seydişehir’de esnaf ziyaretinde bulunarak Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Anayasadaki değişiklikler hakkında bilgi verdi.
Milli Egemenlik Caddesi’nde bulunan bir işyeri açılışı yapan ve esnafları ziyaret eden Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Esnafı tek tek dolaşarak referanduma neden ‘evet’ denilmesi gerektiğini anlattı. Bakan Tüfekci, güçlü ve istikrarlı bir Türkiye için evet denilmesi gerektiğine ve meselenin parti meselesi olmadığına vurgu yaparak Türkiye’nin prangalarından kurtulması için vatandaşlardan destek istedi. Tüfekci, ziyaretlerde yaptığı konuşmada 15 Temmuz darbe girişimine değinerek, “Yurt içinde, yurt dışında ne kadar hain varsa, düşman varsa Türkiye’yi boğmaya çalışıyorlar. Gerçekten zor günler yaşıyoruz. Bu topraklarda kalmanın bedeli çok ağır. Bu ülkede kalmak, burayı vatan yapmak çok kolay değil. Çok kötü ve büyük bir badire atlattık. Bu asil millet 15 Temmuz'da darbeci hainlere dur dedi. 16 Nisan Referandumunda milletin adamına durmadan yürü diyecek.’’diye konuştu. Ziyarette, AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.  
Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Seydişehir’de esnaf ziyaretinde bulunarak Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Anayasadaki değişiklikler hakkında bilgi verdi.

Milli Egemenlik Caddesi’nde bulunan bir işyeri açılışı yapan ve esnafları ziyaret eden Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Esnafı tek tek dolaşarak referanduma neden ‘evet’ denilmesi gerektiğini anlattı.

Bakan Tüfekci, güçlü ve istikrarlı bir Türkiye için evet denilmesi gerektiğine ve meselenin parti meselesi olmadığına vurgu yaparak Türkiye’nin prangalarından kurtulması için vatandaşlardan destek istedi.
Tüfekci, ziyaretlerde yaptığı konuşmada 15 Temmuz darbe girişimine değinerek, “Yurt içinde, yurt dışında ne kadar hain varsa, düşman varsa Türkiye’yi boğmaya çalışıyorlar. Gerçekten zor günler yaşıyoruz. Bu topraklarda kalmanın bedeli çok ağır. Bu ülkede kalmak, burayı vatan yapmak çok kolay değil. Çok kötü ve büyük bir badire atlattık. Bu asil millet 15 Temmuz'da darbeci hainlere dur dedi. 16 Nisan Referandumunda milletin adamına durmadan yürü diyecek.’’diye konuştu.

Ziyarette, AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.