whatsapp

AK Parti’den oto sanayi esnafına ziyaret

SAĞLIK 14.06.2018 - 12:02, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AK Parti’den oto sanayi esnafına ziyaret

AK Parti Seydişehir İlçe Teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında oto sanayi esnafını ziyaret etti.
AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Ramazan Bayramı öncesi esnafta bir hareketlik olduğunu belirterek, Seydişehir esnafının tüm sezon boyunca da hareketli geçmesini diledi. Konurer, Burada yaptığı açıklamada, ‘’ AK Parti teşkilatı olarak her fırsatta seçim çalışmaları dışında da sürekli halkımızın arasında olarak onların talep ve isteklerini dinliyoruz. AK Parti 15 yıldır halkın teveccühü sayesinde iktidar kaldı. Halkımızın bu teveccühü bizlere enerji veriyor. Bizlerde AK partinin temsilcileri olarak halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz. Türkiye AK parti iktidarı ile gününü kurtaran bir ülke olmaktan çıkarak geleceği planlayan, çevresindeki ülkelerin gündemlerini belirleyen bir ülke konumuna geldi. Bu istikrarı sürdürme adına sizlerin 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a desteğinizi bekliyoruz. Bayramınızı kutluyoruz" ifadelerini kullandı.  Ziyarete Belediye Başkanı Mehmet Tutal da eşlik etti.
AK Parti Seydişehir İlçe Teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında oto sanayi esnafını ziyaret etti.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Ramazan Bayramı öncesi esnafta bir hareketlik olduğunu belirterek, Seydişehir esnafının tüm sezon boyunca da hareketli geçmesini diledi.

Konurer, Burada yaptığı açıklamada, ‘’ AK Parti teşkilatı olarak her fırsatta seçim çalışmaları dışında da sürekli halkımızın arasında olarak onların talep ve isteklerini dinliyoruz. AK Parti 15 yıldır halkın teveccühü sayesinde iktidar kaldı. Halkımızın bu teveccühü bizlere enerji veriyor. Bizlerde AK partinin temsilcileri olarak halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz. Türkiye AK parti iktidarı ile gününü kurtaran bir ülke olmaktan çıkarak geleceği planlayan, çevresindeki ülkelerin gündemlerini belirleyen bir ülke konumuna geldi. Bu istikrarı sürdürme adına sizlerin 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a desteğinizi bekliyoruz. Bayramınızı kutluyoruz" ifadelerini kullandı. 

Ziyarete Belediye Başkanı Mehmet Tutal da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.