whatsapp

AK Parti'nin olağan kongresi ertelendi

SİYASET 28.02.2020 - 14:06, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AK Parti'nin olağan kongresi ertelendi

Seydişehir AK Parti ilçe teşkilatından yapılan yazılı açıklamada, kongrenin ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi. Yapılan açıklamada, ‘’27 Şubat 2020 (dün gece) İdlib’de Türk Silahlı Kuvvetleri’ne yapılan hain saldırıda  33 Mehmetçiğimiz şehit olmuştur. Allah şehadetlerini kabul buyursun.  Kederli ailelerinin ve tüm ülkemizin başı sağ olsun. Yakınlarına sabır-ı cemil niyaz ediyoruz. Bu sebeple 29 Şubat Cumartesi günü yapılacak olan 7. Olağan İlçe Kongremiz henüz belli olmayan bir güne ertelenmiştir. Halkımızın ve gönüldaşlarımızın bilgisine’’ denildi.

Seydişehir AK Parti ilçe teşkilatından yapılan yazılı açıklamada, kongrenin ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi.

Yapılan açıklamada, ‘’27 Şubat 2020 (dün gece) İdlib’de Türk Silahlı Kuvvetleri’ne yapılan hain saldırıda  33 Mehmetçiğimiz şehit olmuştur. Allah şehadetlerini kabul buyursun.  Kederli ailelerinin ve tüm ülkemizin başı sağ olsun. Yakınlarına sabır-ı cemil niyaz ediyoruz. Bu sebeple 29 Şubat Cumartesi günü yapılacak olan 7. Olağan İlçe Kongremiz henüz belli olmayan bir güne ertelenmiştir. Halkımızın ve gönüldaşlarımızın bilgisine’’ denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.