whatsapp

AK Parti tanıtım toplantısı yaptı

SİYASET 27.01.2019 - 14:34, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AK Parti tanıtım toplantısı yaptı

Seydişehir AK Parti ilçe başkanlığı Şaban Cengiz Kültür Merkezinde tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Seçim koordinasyon Merkezi Başkanı Harun Tüfekçi, Konya Milletvekili Gülay Samancı, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, yeni ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları yönetimleri ve Ak Parti Seydişehir Mahalle Temsilcileri katıldı. AK Parti İlçe başkanı Kemalettin Atalay açış konuşmasında, ‘’31 Mart mahalli seçimlerinde Cumhur İttifakı devam ediyor, şu anda MHP ilçe yönetimi ile ilişkilerimiz çok iyi birlikte ziyaretler yapıyoruz. Seçimlere hazırlanıyoruz’’ dedi. AK parti Genel merkez seçim koordinasyonu merkezi başkanı Harun Tüfekçi, " Herkesin gönlünü alacağız, kapısını çalacağız, siyasette küskünlük olmaz, herkesi kucaklayacağız ve seçimi Seydişehir de mutlaka kazanacağız" dedi. Tüfekçi sözlerine, ‘’Ak Parti gücünü halktan alan, Hakka dayanan bir siyasi harekettir. Dünya mazlumlarının ve halkımızın umududur. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, içerde ve dışarda ülkemizin birlik ve beraberliğine kastedenlere karşı mücadele verirken, milletimizin Ak Parti ile elde ettiği kazanımları koruyup yeni hizmetler üretme derdinde iken, bizlerin seçimlere yoğunlaşmamız gerektiği dönemde, teşkilat içi çekişmelerle enerjimizi tüketmemiz bu davaya yapılacak en büyük haksızlıktır. Nefsimizi değil, davamızı öne çıkarmalıyız.’’ dedi. Konya milletvekili Gülay Samancı, ‘’ Makamlar mevkiler geçicidir, bize verilen vazifedir. Görev verilmediği zaman üzülüyoruz, ama önemli olan ne olursa olsun ben davamın arkasındayım demek önemli. Her şey nasip ve kısmet, sebebini işleyeceğiz, sonunda ise verilecek karara saygı duyacağız. Şu anda bütün dünya Türkiye’yi izliyor, Bu toprakları parçalamak için verilmiş sözleri var, 2. Dünya savaşı felsefesi aynen devam ediyor.  Bu sebeple her bir fert çok önemli, Herkesin gönlünü alacağız, gönlüne gireceğiz.’’ Dedi.

Seydişehir AK Parti ilçe başkanlığı Şaban Cengiz Kültür Merkezinde tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıya Seçim koordinasyon Merkezi Başkanı Harun Tüfekçi, Konya Milletvekili Gülay Samancı, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, yeni ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları yönetimleri ve Ak Parti Seydişehir Mahalle Temsilcileri katıldı.

AK Parti İlçe başkanı Kemalettin Atalay açış konuşmasında, ‘’31 Mart mahalli seçimlerinde Cumhur İttifakı devam ediyor, şu anda MHP ilçe yönetimi ile ilişkilerimiz çok iyi birlikte ziyaretler yapıyoruz. Seçimlere hazırlanıyoruz’’ dedi.

AK parti Genel merkez seçim koordinasyonu merkezi başkanı Harun Tüfekçi, " Herkesin gönlünü alacağız, kapısını çalacağız, siyasette küskünlük olmaz, herkesi kucaklayacağız ve seçimi Seydişehir de mutlaka kazanacağız" dedi.

Tüfekçi sözlerine, ‘’Ak Parti gücünü halktan alan, Hakka dayanan bir siyasi harekettir. Dünya mazlumlarının ve halkımızın umududur.

Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, içerde ve dışarda ülkemizin birlik ve beraberliğine kastedenlere karşı mücadele verirken, milletimizin Ak Parti ile elde ettiği kazanımları koruyup yeni hizmetler üretme derdinde iken, bizlerin seçimlere yoğunlaşmamız gerektiği dönemde, teşkilat içi çekişmelerle enerjimizi tüketmemiz bu davaya yapılacak en büyük haksızlıktır. Nefsimizi değil, davamızı öne çıkarmalıyız.’’ dedi.

Konya milletvekili Gülay Samancı, ‘’ Makamlar mevkiler geçicidir, bize verilen vazifedir. Görev verilmediği zaman üzülüyoruz, ama önemli olan ne olursa olsun ben davamın arkasındayım demek önemli. Her şey nasip ve kısmet, sebebini işleyeceğiz, sonunda ise verilecek karara saygı duyacağız. Şu anda bütün dünya Türkiye’yi izliyor, Bu toprakları parçalamak için verilmiş sözleri var, 2. Dünya savaşı felsefesi aynen devam ediyor.  Bu sebeple her bir fert çok önemli, Herkesin gönlünü alacağız, gönlüne gireceğiz.’’ Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.