whatsapp

AK Parti teşkilatı Cumhuriyet bayramı kutlaması

SİYASET 28.10.2020 - 10:49, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AK Parti teşkilatı Cumhuriyet bayramı kutlaması

Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, 29 Ekim Cumhuriyet bayramı mesajı yayınladı. Başkan Atalay mesajında; Cumhuriyetin kuruluşunun yıldönümünü onur, gurur ve büyük bir coşku ile kutladıklarını belirterek, şunları söyledi: "Millet olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 97. yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aydınlık bir gelecek için ülke olarak daha çok çalışmak zorundayız. Şeklinde açıklamada bulundu. Atalay, tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutlarken, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimize Allah’tan rahmet diler, minnet ve şükranlarını sunarım. Seydişehirli hemşerilerimin Cumhuriyet Bayramını kutlar, sağlıklı günler dilerim.” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, 29 Ekim Cumhuriyet bayramı mesajı yayınladı.

Başkan Atalay mesajında; Cumhuriyetin kuruluşunun yıldönümünü onur, gurur ve büyük bir coşku ile kutladıklarını belirterek, şunları söyledi: "Millet olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 97. yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Aydınlık bir gelecek için ülke olarak daha çok çalışmak zorundayız. Şeklinde açıklamada bulundu. Atalay, tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutlarken, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimize Allah’tan rahmet diler, minnet ve şükranlarını sunarım. Seydişehirli hemşerilerimin Cumhuriyet Bayramını kutlar, sağlıklı günler dilerim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.