whatsapp

AK Partiden bayram mesajı

SİYASET 03.06.2019 - 13:53, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AK Partiden bayram mesajı

Bayramların asırlardır süre gelen kültür ve geleneğimizi yaşamamıza, Milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmemize bir fırsat olduğunu söyleyen AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay;  “Allah ramazanımızı ve bayramımızı hayırlı vesilelere kılsın ve kardeşliğimizi daim eylesin” dedi. Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımlayan Başkan Atalay devamla şunları söyledi: "Rahmet ve bereket ayı ramazanı tüm fazileti ve feyziyle geride bırakmaya hazırlanırken, bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğu içindeyiz. Bu mübarek Ramazan ayı içerisinde; yiyecek ekmeği olmayanların, içecek suyu olmayanların hallerini orucumuz ile anlamaya çalıştık. Her iftarda bir buluşma vardı, nimet ile bedenin buluşması kadar ruhların buluşması da. Allah’ın izniyle şimdi birlik ve beraberlik içinde bayramın sevincini yaşıyoruz. Çocuklarımızla, ailemizle, büyüklerimizle, komşu ve akrabalarımızla bayramı doyasıya yaşayalım ve yaşatalım. Ramazan Bayramı'nın, daha müreffeh bir geleceğe ulaşmamıza, aramızdaki kardeşlik bağlarını güçlenmesine vesile olmasını diliyorum. Bayrama buruk giren yetimleri, öksüzleri, şehit evlatlarını unutmayalım; onları sevindirmeyi, bayram sevincimizi onlarla paylaşmayı ihmal etmeyelim. Bu duygu ve düşünceler içinde, en kalbi duygularımla, bayramınızı tekrar kutluyorum. Bayramın tüm hanelere, tüm ocaklara, tüm gönüllere; ülkemize, İslam dünyasına ve insanlığa huzur, saadet, selamet getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

Bayramların asırlardır süre gelen kültür ve geleneğimizi yaşamamıza, Milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmemize bir fırsat olduğunu söyleyen AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay;  “Allah ramazanımızı ve bayramımızı hayırlı vesilelere kılsın ve kardeşliğimizi daim eylesin” dedi.

Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımlayan Başkan Atalay devamla şunları söyledi: "Rahmet ve bereket ayı ramazanı tüm fazileti ve feyziyle geride bırakmaya hazırlanırken, bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğu içindeyiz. Bu mübarek Ramazan ayı içerisinde; yiyecek ekmeği olmayanların, içecek suyu olmayanların hallerini orucumuz ile anlamaya çalıştık. Her iftarda bir buluşma vardı, nimet ile bedenin buluşması kadar ruhların buluşması da. Allah’ın izniyle şimdi birlik ve beraberlik içinde bayramın sevincini yaşıyoruz.

Çocuklarımızla, ailemizle, büyüklerimizle, komşu ve akrabalarımızla bayramı doyasıya yaşayalım ve yaşatalım.

Ramazan Bayramı'nın, daha müreffeh bir geleceğe ulaşmamıza, aramızdaki kardeşlik bağlarını güçlenmesine vesile olmasını diliyorum.

Bayrama buruk giren yetimleri, öksüzleri, şehit evlatlarını unutmayalım; onları sevindirmeyi, bayram sevincimizi onlarla paylaşmayı ihmal etmeyelim. Bu duygu ve düşünceler içinde, en kalbi duygularımla, bayramınızı tekrar kutluyorum. Bayramın tüm hanelere, tüm ocaklara, tüm gönüllere; ülkemize, İslam dünyasına ve insanlığa huzur, saadet, selamet getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.