whatsapp

AK Partiden Çanakkale mesajı

SİYASET 18.03.2020 - 01:43, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AK Partiden Çanakkale mesajı

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105'inci yıldönümü dolayısıyla yazılı olarak bir mesaj yayımladı. Başkan Atalay mesajında şu ifadelere yer verdi: “Çanakkale Zaferi büyük imkânsızlıklar içinde dahi nasıl bir savunma gösterilebileceğinin, nasıl mücadele edilebileceğinin, vatanına ve milletine karşı canı pahasına kendisini nasıl siper ettiğinin en büyük örneklerinden birisidir. Bu bakımdan tarihe geçmiş bu zafer unutulması mümkün olmayan ve milletimizin askerî kabiliyetlerini, gücünü ve manevî değerlere bağlılığını da ortaya koyması bakımından büyük destansı bir niteliğe sahiptir. Çanakkale Zaferi tarihte eşine ender rastlanır bir direnişin ve zaferidir. Tarihimize altın harflerle yazılan bu büyük destan, eşsiz bir zaferin yanında Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi büyük bir komutan ve lideri ortaya çıkarmıştır. Yine bu savaşlarda gösterilen azim ve irade, milletimizin kendine olan güvenini artırmış, bağımsızlığa olan inancını perçinlemiş, Kurtuluş Savaşı'nın kazanılmasını sağlayarak, Türkiye Cumhuriyeti'nin yolu açılmıştır. Bütün şehitlerimizi ve onları her bakımdan destekleyen aziz milletimize en samimi duygularımla şükranlarımı sunuyor ve onların aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.”

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105'inci yıldönümü dolayısıyla yazılı olarak bir mesaj yayımladı.

Başkan Atalay mesajında şu ifadelere yer verdi: “Çanakkale Zaferi büyük imkânsızlıklar içinde dahi nasıl bir savunma gösterilebileceğinin, nasıl mücadele edilebileceğinin, vatanına ve milletine karşı canı pahasına kendisini nasıl siper ettiğinin en büyük örneklerinden birisidir. Bu bakımdan tarihe geçmiş bu zafer unutulması mümkün olmayan ve milletimizin askerî kabiliyetlerini, gücünü ve manevî değerlere bağlılığını da ortaya koyması bakımından büyük destansı bir niteliğe sahiptir.

Çanakkale Zaferi tarihte eşine ender rastlanır bir direnişin ve zaferidir. Tarihimize altın harflerle yazılan bu büyük destan, eşsiz bir zaferin yanında Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi büyük bir komutan ve lideri ortaya çıkarmıştır. Yine bu savaşlarda gösterilen azim ve irade, milletimizin kendine olan güvenini artırmış, bağımsızlığa olan inancını perçinlemiş, Kurtuluş Savaşı'nın kazanılmasını sağlayarak, Türkiye Cumhuriyeti'nin yolu açılmıştır. Bütün şehitlerimizi ve onları her bakımdan destekleyen aziz milletimize en samimi duygularımla şükranlarımı sunuyor ve onların aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.