whatsapp

AK Partiden Ramazan ayı mesajı

SİYASET 05.05.2019 - 00:42, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AK Partiden Ramazan ayı mesajı

On bir ayın Sultanı Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, tüm İslam Âleminin büyük bir özlemle beklediği bir Ramazan-ı Şerif'e daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Başkan Atalay, insanlık âlemini, kardeşlik, barış ve huzur iklimine davet eden; sevgi, saygı, yardımlaşma ve dayanışmayı sosyal hayatın en ulvi dayanakları olarak kabul eden İslam dininde Recep, Şaban ve Ramazan Ayları’nın özel bir önem taşıdığını aktardı. Mesajında Ramazan Ayı’nın tüm İslam Âlemine hayırlar getirmesini temenni eden Başkan Atalay, "Başlangıcı rahmet, ortası mağfiret ve sonu bereket mevsimi olarak adlandırılan bu ay içinde Ramazanın bolluk ve bereketiyle kuracağımız iftar sofralarımızda fakir ve muhtaç durumdaki kardeşlerimize yer açmaya, öksüz, dul ve yetimleri sevindirmeye, nefsani duygularımızı bir nebze olsun terbiye etmeye güzel bir vesile olacaktır. Komşumuzdan başlayarak, dünyanın herhangi bir köşesinde zorluk içerisinde yaşam mücadelesi veren Müslüman kardeşlerimize yardım eli uzatmak, onların ihtiyaçlarını temin etmeye gayret etmek Yüce Rabbi’nin rızasını dileyen herkes için büyük bir fırsattır. Diyanet İşleri Başkanlığımızda bu yılın temasını "İnfak Kalpleri Birleştirir" olarak belirlemiştir. Bu sloganla müminleri maddi ve manevi anlamda infakta bulunmaya, yarım hurmayla da olsa korunmaya, arınmaya ve gönüllerimizi buluşturmaya davet ediyoruz. Paylaşmanın, kardeşliğin ve birlikteliğin doruk noktaya ulaştığı bu mübarek ayda tuttuğumuz oruçların, yaptığımız ibadet ve duaların, yüreklerimizde gürleyen şefkat ve merhamet duygularımızın en yakın çevremizden başlayarak bütün yurdumuza ve insanlık âlemine uzanan hoşgörü iklimine dönüşeceğine gönülden inanıyorum. Bu vesileyle Tüm İslam Âleminin, mübarek Ramazan Ayını kutluyor, bu mübarek ayın memleketimiz başta olmak üzere tüm İslam Âlemine huzur, barış, adalet ve özgürlük getirmesini, hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

On bir ayın Sultanı Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, tüm İslam Âleminin büyük bir özlemle beklediği bir Ramazan-ı Şerif'e daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Başkan Atalay, insanlık âlemini, kardeşlik, barış ve huzur iklimine davet eden; sevgi, saygı, yardımlaşma ve dayanışmayı sosyal hayatın en ulvi dayanakları olarak kabul eden İslam dininde Recep, Şaban ve Ramazan Ayları’nın özel bir önem taşıdığını aktardı.

Mesajında Ramazan Ayı’nın tüm İslam Âlemine hayırlar getirmesini temenni eden Başkan Atalay, "Başlangıcı rahmet, ortası mağfiret ve sonu bereket mevsimi olarak adlandırılan bu ay içinde Ramazanın bolluk ve bereketiyle kuracağımız iftar sofralarımızda fakir ve muhtaç durumdaki kardeşlerimize yer açmaya, öksüz, dul ve yetimleri sevindirmeye, nefsani duygularımızı bir nebze olsun terbiye etmeye güzel bir vesile olacaktır. Komşumuzdan başlayarak, dünyanın herhangi bir köşesinde zorluk içerisinde yaşam mücadelesi veren Müslüman kardeşlerimize yardım eli uzatmak, onların ihtiyaçlarını temin etmeye gayret etmek Yüce Rabbi’nin rızasını dileyen herkes için büyük bir fırsattır. Diyanet İşleri Başkanlığımızda bu yılın temasını "İnfak Kalpleri Birleştirir" olarak belirlemiştir. Bu sloganla müminleri maddi ve manevi anlamda infakta bulunmaya, yarım hurmayla da olsa korunmaya, arınmaya ve gönüllerimizi buluşturmaya davet ediyoruz. Paylaşmanın, kardeşliğin ve birlikteliğin doruk noktaya ulaştığı bu mübarek ayda tuttuğumuz oruçların, yaptığımız ibadet ve duaların, yüreklerimizde gürleyen şefkat ve merhamet duygularımızın en yakın çevremizden başlayarak bütün yurdumuza ve insanlık âlemine uzanan hoşgörü iklimine dönüşeceğine gönülden inanıyorum. Bu vesileyle Tüm İslam Âleminin, mübarek Ramazan Ayını kutluyor, bu mübarek ayın memleketimiz başta olmak üzere tüm İslam Âlemine huzur, barış, adalet ve özgürlük getirmesini, hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.