whatsapp

AK Partili kadınlar bebek görme ziyaretinde

SİYASET 15.02.2017 - 11:14, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AK Partili kadınlar bebek görme ziyaretinde

AK Parti Seydişehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Görür ve yönetim kurulu üyeleri, ilçede yeni doğan bebeklerin ailelerine ziyarette bulundu.
Yeni doğan bebeklerin ailelerine hayırlı olsun dileklerini ileten Görür, bebeklerin vatana millete ve ailelerine hayırlı evlat olması temennilerinde bulundu. Ailelerin sorun ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Görür,“AK Parti olarak, aile kurumunu güçlendirmeyi, çocuklarımızın sayısını artırarak nitelikli bir biçimde yetişmelerini sağlamayı insan merkezli kalkınma politikalarımızın ana ekseni olarak kabul ediyoruz. İlçe Başkanımız Mustafa Konurer’in destekleriyle ziyaretlerimiz devam edecek.” Dedi.
AK Parti Seydişehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Görür ve yönetim kurulu üyeleri, ilçede yeni doğan bebeklerin ailelerine ziyarette bulundu.

Yeni doğan bebeklerin ailelerine hayırlı olsun dileklerini ileten Görür, bebeklerin vatana millete ve ailelerine hayırlı evlat olması temennilerinde bulundu.

Ailelerin sorun ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Görür,“AK Parti olarak, aile kurumunu güçlendirmeyi, çocuklarımızın sayısını artırarak nitelikli bir biçimde yetişmelerini sağlamayı insan merkezli kalkınma politikalarımızın ana ekseni olarak kabul ediyoruz. İlçe Başkanımız Mustafa Konurer’in destekleriyle ziyaretlerimiz devam edecek.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.