whatsapp

Ak Partili Kadınlar Yaşlıları Ziyaret Etti

SİYASET 03.10.2017 - 12:57, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ak Partili Kadınlar Yaşlıları Ziyaret Etti

AK Parti Kadın Kolları Seydişehir İlçe Başkanlığı üyeleri, yaşlılar günü dolayısıyla ev ziyareti yaparak gönüllerini aldılar.
Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle farklı mahallelerde bulunan yaşlıların evlerini ziyaret ettiklerini kaydeden kadın kolları Başkanı Fatma Görür, onlarla sohbetler edip günlerini kutlamanın yanı sıra, bir şeye ihtiyaçları olup olmadığını sorduklarını söyledi. İnsanların belli bir yaştan sonra daha fazla sevgi beklediğini söyleyen Başkan Fatma Görür; “Yaşlılar haftası dolayısıyla Kavak ve Yeniceköy mahallelerinde yaşları 80 ile 105 arasındaki yaşlılarımızla muhabbet edip hallerini hatırlarını sorduk. Özellikle ihtiyaçlı olan yaşlı amca ve teyzelere maddi ve manevi destekler veren Sn Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın selamlarını da kendilerine ilettik. Onların sorunlarını istek ve taleplerini aldık. Çok sayıda evi ziyaret ederek, buralarda yaşayan yaşlılarla yakından ilgilenmenin manevi hazzını yaşadık. Yaşlılarımızın kendilerini yalnız hmemeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Allah daha uzun ömürler versin.’’diye konuştu.
AK Parti Kadın Kolları Seydişehir İlçe Başkanlığı üyeleri, yaşlılar günü dolayısıyla ev ziyareti yaparak gönüllerini aldılar.

Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle farklı mahallelerde bulunan yaşlıların evlerini ziyaret ettiklerini kaydeden kadın kolları Başkanı Fatma Görür, onlarla sohbetler edip günlerini kutlamanın yanı sıra, bir şeye ihtiyaçları olup olmadığını sorduklarını söyledi.

İnsanların belli bir yaştan sonra daha fazla sevgi beklediğini söyleyen Başkan Fatma Görür; “Yaşlılar haftası dolayısıyla Kavak ve Yeniceköy mahallelerinde yaşları 80 ile 105 arasındaki yaşlılarımızla muhabbet edip hallerini hatırlarını sorduk. Özellikle ihtiyaçlı olan yaşlı amca ve teyzelere maddi ve manevi destekler veren Sn Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın selamlarını da kendilerine ilettik. Onların sorunlarını istek ve taleplerini aldık. Çok sayıda evi ziyaret ederek, buralarda yaşayan yaşlılarla yakından ilgilenmenin manevi hazzını yaşadık. Yaşlılarımızın kendilerini yalnız hmemeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Allah daha uzun ömürler versin.’’diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.