whatsapp

Akçay deresi ıslah çalışmaları

TURİZM 21.08.2016 - 22:41, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Akçay deresi ıslah çalışmaları

Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından 11 kilometre uzunluğundaki Seydişehir Akçay deresinin 2 bin 800 metrelik bölümünde ıslah çalışmalarında sona gelindiği bildirildi.
Firma yetkilisi Ahmet Aslan, ıslah programı kapsamında derenin her iki yanına betonarme duvar yapılarak dere tabanının betonla kaplandığını söyledi. Aslan, ‘’Pınarbaşı Mahallesinden Taşağıl yolu üzeri belediye makine parkının ilerisine kadar olan bölümde ıslah çalışmaları sürüyor. Çalışmalar Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yapılmaktadır. Dere üzerindeki eski köprüler yenilendi. Çalışmalar kapsamında dere kanalizasyon atıklarından arındırıldı.  kötü görünümden kurtularak daha temiz akması sağlanacak.‘’diye konuştu.
Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından 11 kilometre uzunluğundaki Seydişehir Akçay deresinin 2 bin 800 metrelik bölümünde ıslah çalışmalarında sona gelindiği bildirildi.

Firma yetkilisi Ahmet Aslan, ıslah programı kapsamında derenin her iki yanına betonarme duvar yapılarak dere tabanının betonla kaplandığını söyledi.

Aslan, ‘’Pınarbaşı Mahallesinden Taşağıl yolu üzeri belediye makine parkının ilerisine kadar olan bölümde ıslah çalışmaları sürüyor. Çalışmalar Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yapılmaktadır. Dere üzerindeki eski köprüler yenilendi. Çalışmalar kapsamında dere kanalizasyon atıklarından arındırıldı.  kötü görünümden kurtularak daha temiz akması sağlanacak.‘’diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.