whatsapp

AKP'de istifalar sessiz sedasız sürüyor

SİYASET 29.08.2019 - 12:51, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AKP'de istifalar sessiz sedasız sürüyor

AKP'de Sadullah Ergin'in istifasının ardından üç eski bakanın daha istifa kararı aldığı öne sürüldü. Yeni Akit'ten Sezai Erhan'ın iddiasına göre, Ali Babacan’ın partisine katılmak için eski Bakanlardan Nihat Ergün, Hüseyin Çelik ve Beşir Atalay, AKP'den istifa kararı aldı. Sadullah Ergin’in istifa etmeden önce eski Bakanlardan Nihat Ergün, Hüseyin Çelik ve Beşir Atalay ile birer görüşme yaptığı, bu üç eski bakanın Sadullah Ergin gibi kamuoyuna herhangi bir açıklamada bulunmadan istifa edecekleri öne sürüldü. Çelik’ten açıklama AKP’den istifa ederek yeni parti girişimlerini hızlandıran eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan ile hareket ettiği öne sürülen eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, istifa iddialarıyla ilgili olarak açıklama yaptı. Yandaş Yeni Akit gazetesinin iddiasına göre, Babacan’ın kuracağı partide adı geçen ve AKP’de istifa edeceği öne sürülen eski bakanlardan Hüseyin Çelik, “Şu an için partimdeyim, istifam söz konusu değildir” dedi.

AKP'de Sadullah Ergin'in istifasının ardından üç eski bakanın daha istifa kararı aldığı öne sürüldü.

Yeni Akit'ten Sezai Erhan'ın iddiasına göre, Ali Babacan’ın partisine katılmak için eski Bakanlardan Nihat Ergün, Hüseyin Çelik ve Beşir Atalay, AKP'den istifa kararı aldı.

Sadullah Ergin’in istifa etmeden önce eski Bakanlardan Nihat Ergün, Hüseyin Çelik ve Beşir Atalay ile birer görüşme yaptığı, bu üç eski bakanın Sadullah Ergin gibi kamuoyuna herhangi bir açıklamada bulunmadan istifa edecekleri öne sürüldü.

Çelik’ten açıklama

AKP’den istifa ederek yeni parti girişimlerini hızlandıran eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan ile hareket ettiği öne sürülen eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, istifa iddialarıyla ilgili olarak açıklama yaptı.

Yandaş Yeni Akit gazetesinin iddiasına göre, Babacan’ın kuracağı partide adı geçen ve AKP’de istifa edeceği öne sürülen eski bakanlardan Hüseyin Çelik, “Şu an için partimdeyim, istifam söz konusu değildir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.