whatsapp

Alacabel Tünelinde Çalışmalar Başlıyor

GÜNDEM 09.05.2016 - 16:08, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Alacabel Tünelinde Çalışmalar Başlıyor

Seydişehir, Akseki, ve Manavgat yolu projesinin en önemli kilometre taşlarından biri olan 7 bin 300 metre uzunluğundaki Alacabel Tüneli yapım ihalesi sonuçlandı.
Konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulunan Ak parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Konya, Antalya karayolunu 28 Kilometre kısaltacak olan ve kış aylarında yaşanan trafik çilesinin sona ermesini sağlayacak Çift tüp şeklindeki 7 bin 300 metrelik Alacabel tünel ihalesini Alfa, Açılım ve Cemiloğlu İnşaat ortak girişimin 165 milyon 124 bin 575 TL bedelle aldığını söyledi. Konya Milletvekilliği döneminde Alacabel tünelinin Seydişehir’e kazandırılması noktasında konunun her zaman takipçisi olan Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci’nin projenin hayata geçirilmesinde büyük emekleri olduğunu ifade eden, İlçe Başkanı Konurer, Alacabel tüneli yapım ihalesinin gerçekleşmesine vesile olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Binali Yıldırım’a ve Konya Milletvekillerimize, Seydişehirli vatandaşlarımız adına canı gönülden teşekkür eder, Alacabel Tüneli yapım ihalesinin İlçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum dedi.   
Seydişehir, Akseki, ve Manavgat yolu projesinin en önemli kilometre taşlarından biri olan 7 bin 300 metre uzunluğundaki Alacabel Tüneli yapım ihalesi sonuçlandı.

Konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulunan Ak parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Konya, Antalya karayolunu 28 Kilometre kısaltacak olan ve kış aylarında yaşanan trafik çilesinin sona ermesini sağlayacak Çift tüp şeklindeki 7 bin 300 metrelik Alacabel tünel ihalesini Alfa, Açılım ve Cemiloğlu İnşaat ortak girişimin 165 milyon 124 bin 575 TL bedelle aldığını söyledi.

Konya Milletvekilliği döneminde Alacabel tünelinin Seydişehir’e kazandırılması noktasında konunun her zaman takipçisi olan Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci’nin projenin hayata geçirilmesinde büyük emekleri olduğunu ifade eden, İlçe Başkanı Konurer, Alacabel tüneli yapım ihalesinin gerçekleşmesine vesile olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Binali Yıldırım’a ve Konya Milletvekillerimize, Seydişehirli vatandaşlarımız adına canı gönülden teşekkür eder, Alacabel Tüneli yapım ihalesinin İlçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.