whatsapp

Aleyna Tilki, şiir kitabı çıkaracak

KÜLTÜR - SANAT 06.08.2019 - 11:15, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Aleyna Tilki, şiir kitabı çıkaracak

Doğup büyüdüğü Toros Dağları'nın eteklerini özleyen Aleyna Tilki, sosyal medyadan yaptığı çağrıda dağ hayatını anlatacak çoban aradığını söyledi. Şarkılarıyla ve yaptığı açıklamalarla gündeme gelen ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile takipçilerine şiir kitabı çıkaracağının müjdesini verdi. Gerçek bir çobanla arkadaş olmak istiyorum Tilki'nin geçtiğimiz günlerde, "Gerçek bir çobanla arkadaş olmak istiyorum. Burada çoban olan ama telefonu da olan bir kullanıcı var mı? Arkadaş olmak istiyorum gerçek bi çobanla, dağları bana yalnızca o anlatsın. Çünkü ben dağları gökdelenlerden izleyenlerden değil, dağın içinde dağı, koyunları, çimenleri, oksijeni hissedenlerden duymak istiyorum" dedi.

Doğup büyüdüğü Toros Dağları'nın eteklerini özleyen Aleyna Tilki, sosyal medyadan yaptığı çağrıda dağ hayatını anlatacak çoban aradığını söyledi.

Şarkılarıyla ve yaptığı açıklamalarla gündeme gelen ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile takipçilerine şiir kitabı çıkaracağının müjdesini verdi.

Gerçek bir çobanla arkadaş olmak istiyorum

Tilki'nin geçtiğimiz günlerde, "Gerçek bir çobanla arkadaş olmak istiyorum. Burada çoban olan ama telefonu da olan bir kullanıcı var mı? Arkadaş olmak istiyorum gerçek bi çobanla, dağları bana yalnızca o anlatsın. Çünkü ben dağları gökdelenlerden izleyenlerden değil, dağın içinde dağı, koyunları, çimenleri, oksijeni hissedenlerden duymak istiyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.