whatsapp

Ali Deniz Çağlayan Muay Thai şampiyonu

SPOR 29.07.2020 - 12:31, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ali Deniz Çağlayan Muay Thai şampiyonu

Seydişehir Mahmut Esat Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Ali Deniz Çağlayan Muay Thai şampiyonu oldu. Muay Thai antrenörü Serkan Yıldız, Ali Deniz’in çok başarılı ve disiplinli bir sporcu olduğunu Türkiye ve Avrupa dereceleri bulunduğunu, antrenmanlarını düzenli bir şekilde yaptığını belirtti. Sporun her yönden başarıyı artırmasına en güzel örneğin Ali Deniz olduğunu belirtti. Okul müdürü Süleyman Boztepe,  Ali Deniz’in her yönden örnek bir öğrenci olduğunu, Mahmur Esat Ortaokulu olarak öğrencileri hem bireysel hem de takım sporlarına yönlendirerek başarılarını artırdıklarını söyledi.

Seydişehir Mahmut Esat Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Ali Deniz Çağlayan Muay Thai şampiyonu oldu.

Muay Thai antrenörü Serkan Yıldız, Ali Deniz’in çok başarılı ve disiplinli bir sporcu olduğunu Türkiye ve Avrupa dereceleri bulunduğunu, antrenmanlarını düzenli bir şekilde yaptığını belirtti. Sporun her yönden başarıyı artırmasına en güzel örneğin Ali Deniz olduğunu belirtti.

Okul müdürü Süleyman Boztepe,  Ali Deniz’in her yönden örnek bir öğrenci olduğunu, Mahmur Esat Ortaokulu olarak öğrencileri hem bireysel hem de takım sporlarına yönlendirerek başarılarını artırdıklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.