whatsapp

Ali Karabaş birinci

SPOR 06.11.2017 - 22:51, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ali Karabaş birinci

Fethiye Beyediye’si nin düzenlemiş olduğu 1. Fethiye Off Road şenliğinde S2 klasmanında Seydişehir’li Ali Karabaş birinci oldu.
Yaklaşık 3 ay önce Beyşehir Off Road şenliklerinden dönerken kaza yapan ve hayatını kaybeden  Fethiye Off Road Kulübü başkanı  Yılmaz Kılçar’ın anısına hafta sonunda Fethiye  Akdeniz Off Road parkında  düzenlenen şenliklere katılan 52 Off Road sporcusu arasından  Seydişehir Belediye’si spor kulübü adına yarışan Ali Karabaş   S2 klasmanında  (1600 – 2500 cc arası araçlar) birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.  Pilot Ali Karabaş ve Co Pilot Halil İbrahim Gerçekli birincilik kupası ile birlikte Seydişehir’e döndüler. 
Fethiye Beyediye’si nin düzenlemiş olduğu 1. Fethiye Off Road şenliğinde S2 klasmanında Seydişehir’li Ali Karabaş birinci oldu.

Yaklaşık 3 ay önce Beyşehir Off Road şenliklerinden dönerken kaza yapan ve hayatını kaybeden  Fethiye Off Road Kulübü başkanı  Yılmaz Kılçar’ın anısına hafta sonunda Fethiye  Akdeniz Off Road parkında  düzenlenen şenliklere katılan 52 Off Road sporcusu arasından  Seydişehir Belediye’si spor kulübü adına yarışan Ali Karabaş   S2 klasmanında  (1600 – 2500 cc arası araçlar) birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

 Pilot Ali Karabaş ve Co Pilot Halil İbrahim Gerçekli birincilik kupası ile birlikte Seydişehir’e döndüler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.