whatsapp

Alman gezginler, Seydişehir’e hayran kaldı

TURİZM 09.05.2016 - 10:08, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Alman gezginler, Seydişehir’e hayran kaldı

Seydişehir'i gezen Alman bisiklet gezginleri, şehrin tarihi ve doğal güzelliklerine hayran kaldı.
Leo Strobc, Çatja Hınzmano Alman iki gezgin, 4 haftadır bisikletle Türkiye’nin değişik turizm yerlerini dolaştıklarını belirterek İnsanları ve kültürleri tanımaya çalıştıklarını söyledi.  Seyyid Harun Cami’yi de görmek istediklerini belirten Leo Strobc , ‘’ İstanbul, Kapadokya  güzergâhını izleyerek Antalya’dan sonra Seydişehir’e ulaştık. İran üzerinden Almanya’ya döneceğiz. Bir çok medeniyeti araştırıyoruz’’dedi. Kent Meydanında bir süre tarihi eserleri inceleyen Alman gezginler böyle bir tarihi mekâna sahip olan şehri görmekten mutlu olduklarını dile getirdiler. 
Seydişehir'i gezen Alman bisiklet gezginleri, şehrin tarihi ve doğal güzelliklerine hayran kaldı.

Leo Strobc, Çatja Hınzmano Alman iki gezgin, 4 haftadır bisikletle Türkiye’nin değişik turizm yerlerini dolaştıklarını belirterek İnsanları ve kültürleri tanımaya çalıştıklarını söyledi.

 Seyyid Harun Cami’yi de görmek istediklerini belirten Leo Strobc , ‘’ İstanbul, Kapadokya  güzergâhını izleyerek Antalya’dan sonra Seydişehir’e ulaştık. İran üzerinden Almanya’ya döneceğiz. Bir çok medeniyeti araştırıyoruz’’dedi.

Kent Meydanında bir süre tarihi eserleri inceleyen Alman gezginler böyle bir tarihi mekâna sahip olan şehri görmekten mutlu olduklarını dile getirdiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.