whatsapp

Altay, Seydişehir’e 189 milyon liralık yatırım yapıldı

BELEDİYE 24.10.2020 - 00:46, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Altay, Seydişehir’e 189 milyon liralık yatırım yapıldı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Seydişehir’e değer katacak iki önemli yatırımın temel atma törenine katılarak sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile Büyükşehir Başkanlık Çalışma Ofisi’nde bir araya geldi.  Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2014 yılında uygulanmaya başlanan Yeni Büyükşehir Yasasıyla birlikte ilçelerde önemli değişikliler olduğunu belirtti. Bugüne kadar Seydişehir’e Büyükşehir Belediyesi olarak 189 milyon liralık yatırım gerçekleştirdiklerini kaydetti. Başkan Altay, “Prestij caddeler, mahalle yolları, şehir konakları, atık su arıtma tesisleri, cephe sağlamlaştırması olmak üzere birçok proje hayata geçti. İtfaiye binamızı tamamladık. KOMEK binamız tamamlanmak üzere. Spor salonu inşaatına devam ediyoruz. Seydişehir’in tüm eksiklerini gidermek için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Tüm ilçelerde olduğu gibi Seydişehir’inde çehresi değişmeye başladı” ifadelerini kullandı. Altay,  “İnşallah gelecek yıldan itibaren hizmet vermeye başlayacak. Ayrıca ilçelerimizde de millet bahçeleri hızla yükseliyor. 143 bin metrekarelik alanda 33 milyon lira bedelle ihale edilen Seydişehir Millet Bahçesi’nin içinde; düğün salonu, kafeteryalar, spor salonları, tenis kortları, yürüyüş yolları, botanik bahçesiyle adeta Kuğulu Park’tan sonra yeni bir cazibe merkezi oluşturuluyor. İnşallah şehrimiz çok güzel yarınlara hazırlanmış olacak.’’ Toplantı sivil toplum kuruluş başkanlarının soru cevaplarıyla sona erdi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Seydişehir’e değer katacak iki önemli yatırımın temel atma törenine katılarak sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile Büyükşehir Başkanlık Çalışma Ofisi’nde bir araya geldi. 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2014 yılında uygulanmaya başlanan Yeni Büyükşehir Yasasıyla birlikte ilçelerde önemli değişikliler olduğunu belirtti.
Bugüne kadar Seydişehir’e Büyükşehir Belediyesi olarak 189 milyon liralık yatırım gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Başkan Altay, “Prestij caddeler, mahalle yolları, şehir konakları, atık su arıtma tesisleri, cephe sağlamlaştırması olmak üzere birçok proje hayata geçti. İtfaiye binamızı tamamladık. KOMEK binamız tamamlanmak üzere. Spor salonu inşaatına devam ediyoruz. Seydişehir’in tüm eksiklerini gidermek için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Tüm ilçelerde olduğu gibi Seydişehir’inde çehresi değişmeye başladı” ifadelerini kullandı.

Altay,  “İnşallah gelecek yıldan itibaren hizmet vermeye başlayacak. Ayrıca ilçelerimizde de millet bahçeleri hızla yükseliyor. 143 bin metrekarelik alanda 33 milyon lira bedelle ihale edilen Seydişehir Millet Bahçesi’nin içinde; düğün salonu, kafeteryalar, spor salonları, tenis kortları, yürüyüş yolları, botanik bahçesiyle adeta Kuğulu Park’tan sonra yeni bir cazibe merkezi oluşturuluyor. İnşallah şehrimiz çok güzel yarınlara hazırlanmış olacak.’’

Toplantı sivil toplum kuruluş başkanlarının soru cevaplarıyla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.