whatsapp

Altunyaldız, Seydişehir’de esnafları ziyaret etti

SİYASET 12.09.2020 - 02:46, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Altunyaldız, Seydişehir’de esnafları ziyaret etti

Görüntülü haber..
AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Konya İl Başkan Yardımcısı Gökhan Taşkıran Seydişehir’de esnaf ziyareti yaparak vatandaşların talep ve şikâyetlerini dinlediler. Çarşı merkezinde esnaf ile bir araya gelen Altunyaldız, pandemi sürecinde esnaf için ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını söyledi. Her fırsatta vatandaşların ve esnafın derdini dinlediklerine vurgu yapan Altunyaldız, ‘’Pandemi sürecinde ortak çaba ve millet dayanışması ile örnek bir çalışma içerisindeyiz. Türkiye pandemi sürecini en iyi yürüten ülkelerin başında geliyor. Aşı süreci başlayana kadar pandemi ile birlikte sosyal mesafemizi koruyarak, hijyen ve maske kurallarına uyarak hayatımızda tedbirimizi elden bırakmayacağız. Tamamen her yeri ve her şeyi kapatmak gibi bir şey söz konusu değil, çünkü üretimi de devam ettirmek zorundayız. Şunu bilmenizi isterim ki milletimizin hak ve menfaatlerini sonuna kadar koruyoruz." dedi. Milletvekili Altunyaldız'a, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve Konya İl Başkan Yardımcısı Gökhan Taşkıran, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, meclis üyeleri eşlik etti.
Görüntülü haber..

AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Konya İl Başkan Yardımcısı Gökhan Taşkıran Seydişehir’de esnaf ziyareti yaparak vatandaşların talep ve şikâyetlerini dinlediler.

Çarşı merkezinde esnaf ile bir araya gelen Altunyaldız, pandemi sürecinde esnaf için ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını söyledi.

Her fırsatta vatandaşların ve esnafın derdini dinlediklerine vurgu yapan Altunyaldız, ‘’Pandemi sürecinde ortak çaba ve millet dayanışması ile örnek bir çalışma içerisindeyiz. Türkiye pandemi sürecini en iyi yürüten ülkelerin başında geliyor. Aşı süreci başlayana kadar pandemi ile birlikte sosyal mesafemizi koruyarak, hijyen ve maske kurallarına uyarak hayatımızda tedbirimizi elden bırakmayacağız. Tamamen her yeri ve her şeyi kapatmak gibi bir şey söz konusu değil, çünkü üretimi de devam ettirmek zorundayız. Şunu bilmenizi isterim ki milletimizin hak ve menfaatlerini sonuna kadar koruyoruz." dedi.

Milletvekili Altunyaldız'a, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve Konya İl Başkan Yardımcısı Gökhan Taşkıran, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, meclis üyeleri eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.