whatsapp

Alüminyum fabrikası yolu bisiklet parkuruna bakım

BELEDİYE 07.11.2018 - 11:48, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Alüminyum fabrikası yolu bisiklet parkuruna bakım

Alüminyum fabrikası Atatürk Caddesi yol güzergâhında bulunan 6 Bin metrekarelik bisiklet yoluna belediye fen müdürlüğü ekipleri tarafından bakım ve onarım başladı. Başkan Tutal, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımına başlanılan bisiklet yolunda incelemelerde bulundu. Türkiye’de ilk defa bisiklet yolunun 1970 li yıllarda Ruslar tarafından projelendirilip bisiklet yolu yapılmıştı. Başkan Tutal, ‘’Yıllardır vatandaşlarımız ve Etibank Alüminyum Tesislerinde çalışan hemşerilerimiz tarafından kullanılması nedeniyle yolumuzda bazı bölgelerde bozulmalar ve aksaklıklar yaşandı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz bu yolun yeniden düzenlenmesi çalışmalarına başladı. Ekiplerimiz en kısa zamanda çalışmalarını tamamlayacak. Türkiye’nin yapılmış olan ilk resmi bisiklet yolunun tamir ve bakımı yapıldıktan sonra vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız "dedi.

Alüminyum fabrikası Atatürk Caddesi yol güzergâhında bulunan 6 Bin metrekarelik bisiklet yoluna belediye fen müdürlüğü ekipleri tarafından bakım ve onarım başladı.

Başkan Tutal, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımına başlanılan bisiklet yolunda incelemelerde bulundu.

Türkiye’de ilk defa bisiklet yolunun 1970 li yıllarda Ruslar tarafından projelendirilip bisiklet yolu yapılmıştı.

Başkan Tutal, ‘’Yıllardır vatandaşlarımız ve Etibank Alüminyum Tesislerinde çalışan hemşerilerimiz tarafından kullanılması nedeniyle yolumuzda bazı bölgelerde bozulmalar ve aksaklıklar yaşandı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz bu yolun yeniden düzenlenmesi çalışmalarına başladı. Ekiplerimiz en kısa zamanda çalışmalarını tamamlayacak. Türkiye’nin yapılmış olan ilk resmi bisiklet yolunun tamir ve bakımı yapıldıktan sonra vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız "dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.