whatsapp

Alüminyum öğrencileri kuşlara yemlik yaptı

EĞİTİM 14.01.2019 - 19:17, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Alüminyum öğrencileri kuşlara yemlik yaptı

Alüminyum İlkokulu 2-C  sınıfı öğrencileri veliler ile birlikte; sosyal duyarlılık oluşturmak için doğada yiyecek bulma sıkıntısı yaşayan kuşlar için yemlik yaptılar. Okul Müdürü Ahmet Yüksel, ‘’2-C Sınıfı öğrenci velileri etkinliğe katılarak büyük destek verdiler. Yapılan çalışma sonucunda öğrencilerimize doğa ve hayvan sevgisi kazandırıldı. Veliler ile yapılan yemlikler öğrenciler tarafından kuşların ulaşabileceği uygun yerlere yerleştirildi’’ dedi.

Alüminyum İlkokulu 2-C  sınıfı öğrencileri veliler ile birlikte; sosyal duyarlılık oluşturmak için doğada yiyecek bulma sıkıntısı yaşayan kuşlar için yemlik yaptılar.

Okul Müdürü Ahmet Yüksel, ‘’2-C Sınıfı öğrenci velileri etkinliğe katılarak büyük destek verdiler. Yapılan çalışma sonucunda öğrencilerimize doğa ve hayvan sevgisi kazandırıldı. Veliler ile yapılan yemlikler öğrenciler tarafından kuşların ulaşabileceği uygun yerlere yerleştirildi’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.