whatsapp

Anadolu Lisesi ulusal kalite ödülü aldı

EĞİTİM 09.09.2019 - 20:21, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Anadolu Lisesi ulusal kalite ödülü aldı

Kuruculuğunu Seydişehir Anadolu Lisesi ile Fransa’dan Lycée polyvalent privé adlı okulla yapmış olduğu erasmus  twinning projesi ulusal kalite etiketi ile ödüllendirildi. Okul Müdürü Hayrettin Topuz, ‘’2019 e twinning teması ‘Demokratik katılım’ konulu YOURIGHTS adlı proje, yerelde altı ortak toplamda 10 okul ile e twinning portalı üzerinden faaliyetlerini gerçekleştirmiştir. Proje Ortağı ülkeler Fransa Romanya ve Sırbistan’dır. Projemizin ana teması Demokrasi, demokratik katılım ve insan haklarıdır. Projemizde web 2.0 eğitim araçları etkin olarak kullanılmış olup toplamda 224 öğrenci ve 14 öğretmen ile yürütülmüştür. Projemiz ayrıca Bu yıl Çocuk Haklarının imzalanışının 30. Yılı nedeniyle Unicef tarafından başlatılan ülkemizin de 15 milyon imza hedeflediği çocuk hakları imza kampanyasına tüm proje ortağı okular olarak proje adına gerçekleştirmiştir. Projemizin Şu anki hedefi Avrupa Kalite Etiketi almaktır.’’ dedi.

Kuruculuğunu Seydişehir Anadolu Lisesi ile Fransa’dan Lycée polyvalent privé adlı okulla yapmış olduğu erasmus  twinning projesi ulusal kalite etiketi ile ödüllendirildi.

Okul Müdürü Hayrettin Topuz, ‘’2019 e twinning teması ‘Demokratik katılım’ konulu YOURIGHTS adlı proje, yerelde altı ortak toplamda 10 okul ile e twinning portalı üzerinden faaliyetlerini gerçekleştirmiştir. Proje Ortağı ülkeler Fransa Romanya ve Sırbistan’dır.

Projemizin ana teması Demokrasi, demokratik katılım ve insan haklarıdır. Projemizde web 2.0 eğitim araçları etkin olarak kullanılmış olup toplamda 224 öğrenci ve 14 öğretmen ile yürütülmüştür. Projemiz ayrıca Bu yıl Çocuk Haklarının imzalanışının 30. Yılı nedeniyle Unicef tarafından başlatılan ülkemizin de 15 milyon imza hedeflediği çocuk hakları imza kampanyasına tüm proje ortağı okular olarak proje adına gerçekleştirmiştir. Projemizin Şu anki hedefi Avrupa Kalite Etiketi almaktır.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.