whatsapp

Anadolu Lisesinde söyleşi

EĞİTİM 26.11.2019 - 20:41, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Anadolu Lisesinde söyleşi

Tübitak Bilim Söyleşileri etkinlikleri çerçevesinde Seydişehir Anadolu Lisesi,  Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden Prof. Dr. Taner Akar’ı konuk etti.  Bilim Söyleşisinin ana teması "Buğdayın genetiği değiştirilmedi mi?" idi. Söyleşi Seydişehir Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencileriyle başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Prof. Dr. Taner Akar’ın bilgileriyle öğrencilerin ufku genişledi. Yaptığı konuşmada buğdayın stratejik bir ürün olduğunu ve bunun üzerine global seviyede spekülatif projelerin uygulandığını vurguladı. Söyleşinin ardından Kuğulu Tabiat Parkı ve Seyyid Harun Veli Camii temalı fotoğraf hediye edildi.

Tübitak Bilim Söyleşileri etkinlikleri çerçevesinde Seydişehir Anadolu Lisesi,  Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden Prof. Dr. Taner Akar’ı konuk etti.  Bilim Söyleşisinin ana teması "Buğdayın genetiği değiştirilmedi mi?" idi. Söyleşi Seydişehir Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencileriyle başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Taner Akar’ın bilgileriyle öğrencilerin ufku genişledi. Yaptığı konuşmada buğdayın stratejik bir ürün olduğunu ve bunun üzerine global seviyede spekülatif projelerin uygulandığını vurguladı. Söyleşinin ardından Kuğulu Tabiat Parkı ve Seyyid Harun Veli Camii temalı fotoğraf hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.