whatsapp

Anadolu Lisesine ulusal kalite etiketi ve sertifika

EĞİTİM 25.12.2020 - 01:30, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Anadolu Lisesine ulusal kalite etiketi ve sertifika

Seydişehir Anadolu Lisesi 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında hazırladığı ve öğrencilerin ‘ Demokratik Katılım’  temalı yourright uyumlu proje, eTwinning sertifikası almaya hak kazandı. Bu başarı, okula ulusal kalite etiket ödülünü de  kazandırdı. eTwinning Kalite Etiketleri Sertifikasını İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar tarafından düzenlenen törenle okul müdürü Hayrettin Topuz’a verildi. Kaymakam Aydın Erdoğan, öğretmenleri tebrik ederek yapılan çalışmaların çok değerli olduğunu, projelerin oluşturduğu motivasyonla yeni projelerin ortaya çıkmasına katkıda bulunacağını söyledi. İl Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, öğretmenleri tebrik ederek, yerel, ulusal ve uluslararası yeni projelerin ortaya çıkarılmasına yönelik yoğun çalıştıklarını vurguladı.

Seydişehir Anadolu Lisesi 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında hazırladığı ve öğrencilerin ‘ Demokratik Katılım’  temalı yourright uyumlu proje, eTwinning sertifikası almaya hak kazandı. Bu başarı, okula ulusal kalite etiket ödülünü de  kazandırdı.
eTwinning Kalite Etiketleri Sertifikasını İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar tarafından düzenlenen törenle okul müdürü Hayrettin Topuz’a verildi.

Kaymakam Aydın Erdoğan, öğretmenleri tebrik ederek yapılan çalışmaların çok değerli olduğunu, projelerin oluşturduğu motivasyonla yeni projelerin ortaya çıkmasına katkıda bulunacağını söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, öğretmenleri tebrik ederek, yerel, ulusal ve uluslararası yeni projelerin ortaya çıkarılmasına yönelik yoğun çalıştıklarını vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.