whatsapp

Ankara'ya 'Umuda Yolculuk'

KÜLTÜR - SANAT 03.02.2017 - 09:14, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ankara'ya 'Umuda Yolculuk'

Seydişehirli ressam Zübeyde Yavuz, açtığı sergilerde büyük ilgi gören ve 'Umuda Yolculuk' adını verdiği yağlı boya çalışması resimlerini başkent Ankara'ya taşıyor.
'Umuda Yolculuk' adlı 'İnsan eli' konsepti üzerinde çalışmalarını sürdüren ressam Zübeyde Yavuz, Ankara'da sergileyeceği yeni çalışmalarına son rötuşlarını atıyor. Yavuz, resimlerinde insanların yaşamında 'el'in önemine vurgu yaptığını, her eserinin farklı anlamlar taşıdığını, mesajlar verdiğini söyledi. Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nde lisans eğitimine devam eden Zübeyde Yavuz, çocukluk döneminden beri resmin kendisi için bir tutkuya dönüştüğünü, hayatının önemli ayrıntıları arasına girdiğini ifade etti.  Yavuz'un eserleri, 6 Şubat Pazartesi günü Kavaklıdere'deki Vakıfbank'a ait Vakıf Sanat Galerisi'nde sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Sergi, 17 Şubat Cuma akşamına kadar açık kalacak.
Seydişehirli ressam Zübeyde Yavuz, açtığı sergilerde büyük ilgi gören ve 'Umuda Yolculuk' adını verdiği yağlı boya çalışması resimlerini başkent Ankara'ya taşıyor.

'Umuda Yolculuk' adlı 'İnsan eli' konsepti üzerinde çalışmalarını sürdüren ressam Zübeyde Yavuz, Ankara'da sergileyeceği yeni çalışmalarına son rötuşlarını atıyor. Yavuz, resimlerinde insanların yaşamında 'el'in önemine vurgu yaptığını, her eserinin farklı anlamlar taşıdığını, mesajlar verdiğini söyledi.
Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nde lisans eğitimine devam eden Zübeyde Yavuz, çocukluk döneminden beri resmin kendisi için bir tutkuya dönüştüğünü, hayatının önemli ayrıntıları arasına girdiğini ifade etti. 
Yavuz'un eserleri, 6 Şubat Pazartesi günü Kavaklıdere'deki Vakıfbank'a ait Vakıf Sanat Galerisi'nde sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Sergi, 17 Şubat Cuma akşamına kadar açık kalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.