whatsapp

Anneler Çocuklarıyla Birlikte Satranç Öğrendi

EĞİTİM 09.06.2017 - 08:54, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Anneler Çocuklarıyla Birlikte Satranç Öğrendi

Seydişehir Leman-Kadir Parıltı Uygulama Anaokulunda anne ve çocuklarına yönelik düzenlenen satranç kursu tamamladı.
Kurs öğreticiliğini gerçekleştiren okul öğretmeni Hanife Akın, okul öncesi dönemin önemine dikkat çekerek çocukların zihinsel bilincini geliştirdiğini söyledi.  satranç kursuna 25 öğrenci ve 25 annenin katıldığını belirten Akın, ‘’ Yaz tatilinde ebeveynler Çocuklarıyla birlikte evlerinde kaliteli vakit geçirecekler.’’dedi. Okul Müdürü Metin Öz, “Amacımız çocuklarımız evlerinde velileriyle birlikte paylaşmayı geliştirecekler. Satranç çocuğun gelişimine olumlu katkı sağlar. Bu tip kurslarımız gelecek yıllarda da devamı gelecek. Kursu tamamlayan anne ve öğrencilere sertifika töreni düzenledik. Velilerimize teşekkür ediyorum. İyi tatiller diliyorum.’’dedi. Sertifika törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar katıldı.
Seydişehir Leman-Kadir Parıltı Uygulama Anaokulunda anne ve çocuklarına yönelik düzenlenen satranç kursu tamamladı.

Kurs öğreticiliğini gerçekleştiren okul öğretmeni Hanife Akın, okul öncesi dönemin önemine dikkat çekerek çocukların zihinsel bilincini geliştirdiğini söyledi.

 satranç kursuna 25 öğrenci ve 25 annenin katıldığını belirten Akın, ‘’ Yaz tatilinde ebeveynler

Çocuklarıyla birlikte evlerinde kaliteli vakit geçirecekler.’’dedi.

Okul Müdürü Metin Öz, “Amacımız çocuklarımız evlerinde velileriyle birlikte paylaşmayı geliştirecekler. Satranç çocuğun gelişimine olumlu katkı sağlar. Bu tip kurslarımız gelecek yıllarda da devamı gelecek. Kursu tamamlayan anne ve öğrencilere sertifika töreni düzenledik. Velilerimize teşekkür ediyorum. İyi tatiller diliyorum.’’dedi.

Sertifika törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.