whatsapp

Antalya-Konya yolunda kar kalınlığı 25 santimetre

ASAYİŞ 26.12.2018 - 17:15, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Antalya-Konya yolunda kar kalınlığı 25 santimetre

Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolunda, kar kalınlığı 25 santimetreye ulaştı. Sabaha kadar süren kar yağışı nedeniyle Akseki-Seydişehir karayolunda ekipler ulaşımın aksamaması için çalışma yürüttü. Akseki-Seydişehir karayolunun bin 825 metre rakımlı Alaca bel mevkiinde yakınlarında kar kalınlığı 25 santimetreye ulaştı. Alaca belde, gece yolda kalan araç ve tırları karayolları ekipleri kurtardı. Bölgedeki çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren karayolları ekipleri, yolda tuzlama çalışmaları yapıyor. Bölge trafik ekipleri, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolunda, kar kalınlığı 25 santimetreye ulaştı.

Sabaha kadar süren kar yağışı nedeniyle Akseki-Seydişehir karayolunda ekipler ulaşımın aksamaması için çalışma yürüttü. Akseki-Seydişehir karayolunun bin 825 metre rakımlı Alaca bel mevkiinde yakınlarında kar kalınlığı 25 santimetreye ulaştı. Alaca belde, gece yolda kalan araç ve tırları karayolları ekipleri kurtardı. Bölgedeki çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren karayolları ekipleri, yolda tuzlama çalışmaları yapıyor.
Bölge trafik ekipleri, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.