whatsapp

Antalya yolunda trafik kazası: 1 yaralı

ASAYİŞ 11.01.2021 - 17:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Antalya yolunda trafik kazası: 1 yaralı

Seydişehir-Antalya şehirlerarası çevre yolunda Meydana gelen trafik kazasında otomobil devrildi.1 kişi yaralandı. Alınan bilgiye Seydişehir Antalya yolu 25 km de Bozkır yolu kavşağında H. Eser idaresindeki  38 GK 468  Plakalı otomobil  sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu takla  attı. Kazada  Otomobil   sürücüsü   yaralanırken yaralı olay yerine gelen 112 Ambulans ile Seydişehir devlet hastanesine kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.  

Seydişehir-Antalya şehirlerarası çevre yolunda Meydana gelen trafik kazasında otomobil devrildi.1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye Seydişehir Antalya yolu 25 km de Bozkır yolu kavşağında H. Eser idaresindeki  38 GK 468  Plakalı otomobil  sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu takla  attı.

Kazada  Otomobil   sürücüsü   yaralanırken yaralı olay yerine gelen 112 Ambulans ile Seydişehir devlet hastanesine kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.