whatsapp

Araç çarpan köpeğe belediye ekipleri müdahale etti

BELEDİYE 09.11.2020 - 15:08, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Araç çarpan köpeğe belediye ekipleri müdahale etti

Seydişehir’in Bostandere Mahallesi’nde bir arabanın köpeğe çarptığını gören vatandaşlar Belediye Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. Seydişehir Belediye ekipleri tarafından veterinere teslim ederek tedavi altına alındı. Çarpma sebebiyle ayağından yaralanan köpeği veteriner tedavisi uyguladı. Ekipler yaralı köpeği ilk müdahalenin ardından Belediye Sokak Hayvanları barınağına götürerek görevlilere teslim etti. Çağrı Merkezi'ne gelen her ihbarlara hızlı bir şekilde ulaştıklarını belirten Belediye yetkilileri, "Yaralı köpeğin durumunu bildiren duyarlı vatandaşımıza, çağrı merkezimiz ve veteriner hekimlerimize hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Seydişehir’in Bostandere Mahallesi’nde bir arabanın köpeğe çarptığını gören vatandaşlar Belediye Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi.

Seydişehir Belediye ekipleri tarafından veterinere teslim ederek tedavi altına alındı.

Çarpma sebebiyle ayağından yaralanan köpeği veteriner tedavisi uyguladı. Ekipler yaralı köpeği ilk müdahalenin ardından Belediye Sokak Hayvanları barınağına götürerek görevlilere teslim etti.

Çağrı Merkezi'ne gelen her ihbarlara hızlı bir şekilde ulaştıklarını belirten Belediye yetkilileri, "Yaralı köpeğin durumunu bildiren duyarlı vatandaşımıza, çağrı merkezimiz ve veteriner hekimlerimize hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.