whatsapp

Arazi yollarını açma çalışmaları

BELEDİYE 03.08.2016 - 11:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Arazi yollarını açma çalışmaları

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçenin çeşitli mahallelerinde yayla ve arazi yol açma çalışmalarını sürdürüyor.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  kırsal alanda yürütülen yayla ve arazi yol açma çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada Büyükşehir Yasası ile birlikte hizmet ağı genişleyen belediyenin, ilçe sınırları içerisindeki mahalle olan köylere yatırımlarını sürdürdüğünü kaydetti. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, mahalle sakinlerinin kullanırken sıkıntı yaşadığı arazi yollarında çalışma yaptığını belirten Tutal, şunları kaydetti: "Bugüne kadar toplam 450 bin metrekare arazi ve yayla yolu açıldı ve bu yollara 480 ton mıcır çakıl döküldü. Açtığımız arazi yollarıyla Tepecik, Karacaören, Ortakaraören, Susuz, Dikilitaş, Çat, Yaylacık, Taraşçı, Gökçehüyük mahalleleri olmak üzere toplam 9 mahallemiz çiftçileri tarım yaparken daha rahat ulaşımını sağlayacak. Vatandaşlarımızın, arazisine rahat bir şekilde gidip gelerek ürünlerini getirmelerini sağlamak adına bu çalışmaları devam ettireceğiz."
Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçenin çeşitli mahallelerinde yayla ve arazi yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  kırsal alanda yürütülen yayla ve arazi yol açma çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada Büyükşehir Yasası ile birlikte hizmet ağı genişleyen belediyenin, ilçe sınırları içerisindeki mahalle olan köylere yatırımlarını sürdürdüğünü kaydetti.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, mahalle sakinlerinin kullanırken sıkıntı yaşadığı arazi yollarında çalışma yaptığını belirten Tutal, şunları kaydetti: "Bugüne kadar toplam 450 bin metrekare arazi ve yayla yolu açıldı ve bu yollara 480 ton mıcır çakıl döküldü. Açtığımız arazi yollarıyla Tepecik, Karacaören, Ortakaraören, Susuz, Dikilitaş, Çat, Yaylacık, Taraşçı, Gökçehüyük mahalleleri olmak üzere toplam 9 mahallemiz çiftçileri tarım yaparken daha rahat ulaşımını sağlayacak. Vatandaşlarımızın, arazisine rahat bir şekilde gidip gelerek ürünlerini getirmelerini sağlamak adına bu çalışmaları devam ettireceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.