whatsapp

Asayiş değerlendirme toplantısı yapıldı

ASAYİŞ 28.08.2020 - 23:28, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Asayiş değerlendirme toplantısı yapıldı

Konya’nın Seydişehir ilçesinde asayiş değerlendirme toplantısı yapıldı. Emniyet müdürlüğünde Kaymakam Aydın Erdoğan, başkanlığındaki toplantıda, ilçeyle ilgili genel asayiş denetimleri, uyulması gereken kurallar, kolluk kuvvetlerinin vatandaşlarla olan diyalogları ele alındı. Kaymakam Erdoğan, kolluk kuvvetlerinin görevleri esnasında daha dikkatli ve duyarlı olmaları konusunda uyarılarda bulundu. Toplantıya İlçe Jandarma Komutan vekili J Bçvş Ufuk Memiş, Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı katıldı.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde asayiş değerlendirme toplantısı yapıldı.

Emniyet müdürlüğünde Kaymakam Aydın Erdoğan, başkanlığındaki toplantıda, ilçeyle ilgili genel asayiş denetimleri, uyulması gereken kurallar, kolluk kuvvetlerinin vatandaşlarla olan diyalogları ele alındı.

Kaymakam Erdoğan, kolluk kuvvetlerinin görevleri esnasında daha dikkatli ve duyarlı olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Toplantıya İlçe Jandarma Komutan vekili J Bçvş Ufuk Memiş, Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.