whatsapp

Askeri hareketin yanındayız

SİYASET 22.01.2018 - 10:17, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Askeri hareketin yanındayız

Millet Partisi İlçe başkanı Orhan Polat Afrin için başlatılan ‘zeytin dalı harekatı’ başarılı bir şeklide sonuçlanarak güvenliğimizi tehdit eden unsurların sınırlarımızdan temizlenmesi için kahraman ordumuza , moral desteğimizi vermeliyiz, duacı olmalıyız dedi. Polat açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
“Bölgemizde yaşanan olaylar milletimizin geleceğini yakından ilgilendirmektedir. Ortadoğu coğrafyasında yaşanan ve Müslüman kanı ve gözyaşlarının akmasına sebep olan iç kargaşalar emperyalist ülkelerin siyasi ve askeri olarak bölgemize yerleşmelerine zemin hazırlamıştır. Komşularımız Irak’ta ve Suriye’de yaşananlar, bölgede iç barışın sağlanamaması, emperyalist ülkelerin besleyerek büyüttüğü terör örgütleri bölge barışı için ciddi tehditler oluşturmaktadır. Amerika’nın dört bin tır üzerinde silah ve mühimmatı bölgeye sevk etmesi, sınırımızda terör örgütlerinden oluşacak güvenlik koridoru adı altında ordu kurmaya teşebbüs etmesi, Rusya’nın sıcak denizlere inme hayali için bölgede bulunan üslerini tahkim etmesi, Amerika ve Rusya’nın rekabet halinde birbirleri ile yarış adı altında aynı terör örgütlerine destek vermeleri adeta bölgemizi bir satranç tahtası haline getirmiştir. Emperyalizmin iki kanlı eli karşılıklı hamlelerle bölgemiz üzerinde bizim geleceğimizi de tehdit edecek noktalara varan kumar oynanmaktadırlar. Türkiye kendi geleceğini tehdit eden yapılanmalara müsaade etmeyecek eylemlerde bulunmalıdır. Bunun için Afrin için başlatılan ‘zeytin dalı harekatı’ nedensiz, niçinsiz doğrudur, zaruridir ve tarihidir. Türk Milletinin varlık ve beka davasının ihtiyacı olan bir gerekliliktir. Bağımsız ve gazi Türk Milletinin, Amerikan aymazlığına ve azgın terör mihraklarına verdiği iradî bir cevaptır. Bu cevap, bölgede sonuç alınıncaya ve bölge terör örgütlerinden tamamen temizleninceye kadar devam etmelidir. Hesap yarım kalmamalı, içimizdeki terörü besleyen sınırlarımızda ki tüm terör yuvaları yok edilmelidir. Bu vesileyle Türkiye İncirlik kozunu, yeniden ve dikkatli bir şekilde değerlendirmelidir. Her zamankinden daha fazla birlik beraberliğe ihtiyacımız olan bugünlerde siyasi tartışmaları bir kenara bırakmalı, Afrin harekatı siyasete malzeme yapılmamalıdır. Türk Silahlı Kuvvetlerimize, kahraman evlatlarımıza Allah yardım etsin. Dualarımız onlar içindir. Türk Milleti yaşayacak, düşmanları kahrolacaktır.”
Millet Partisi İlçe başkanı Orhan Polat Afrin için başlatılan ‘zeytin dalı harekatı’ başarılı bir şeklide sonuçlanarak güvenliğimizi tehdit eden unsurların sınırlarımızdan temizlenmesi için kahraman ordumuza , moral desteğimizi vermeliyiz, duacı olmalıyız dedi. Polat açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Bölgemizde yaşanan olaylar milletimizin geleceğini yakından ilgilendirmektedir. Ortadoğu coğrafyasında yaşanan ve Müslüman kanı ve gözyaşlarının akmasına sebep olan iç kargaşalar emperyalist ülkelerin siyasi ve askeri olarak bölgemize yerleşmelerine zemin hazırlamıştır. Komşularımız Irak’ta ve Suriye’de yaşananlar, bölgede iç barışın sağlanamaması, emperyalist ülkelerin besleyerek büyüttüğü terör örgütleri bölge barışı için ciddi tehditler oluşturmaktadır.

Amerika’nın dört bin tır üzerinde silah ve mühimmatı bölgeye sevk etmesi, sınırımızda terör örgütlerinden oluşacak güvenlik koridoru adı altında ordu kurmaya teşebbüs etmesi, Rusya’nın sıcak denizlere inme hayali için bölgede bulunan üslerini tahkim etmesi, Amerika ve Rusya’nın rekabet halinde birbirleri ile yarış adı altında aynı terör örgütlerine destek vermeleri adeta bölgemizi bir satranç tahtası haline getirmiştir. Emperyalizmin iki kanlı eli karşılıklı hamlelerle bölgemiz üzerinde bizim geleceğimizi de tehdit edecek noktalara varan kumar oynanmaktadırlar.

Türkiye kendi geleceğini tehdit eden yapılanmalara müsaade etmeyecek eylemlerde bulunmalıdır. Bunun için Afrin için başlatılan ‘zeytin dalı harekatı’ nedensiz, niçinsiz doğrudur, zaruridir ve tarihidir. Türk Milletinin varlık ve beka davasının ihtiyacı olan bir gerekliliktir. Bağımsız ve gazi Türk Milletinin, Amerikan aymazlığına ve azgın terör mihraklarına verdiği iradî bir cevaptır. Bu cevap, bölgede sonuç alınıncaya ve bölge terör örgütlerinden tamamen temizleninceye kadar devam etmelidir. Hesap yarım kalmamalı, içimizdeki terörü besleyen sınırlarımızda ki tüm terör yuvaları yok edilmelidir. Bu vesileyle Türkiye İncirlik kozunu, yeniden ve dikkatli bir şekilde değerlendirmelidir. Her zamankinden daha fazla birlik beraberliğe ihtiyacımız olan bugünlerde siyasi tartışmaları bir kenara bırakmalı, Afrin harekatı siyasete malzeme yapılmamalıdır. Türk Silahlı Kuvvetlerimize, kahraman evlatlarımıza Allah yardım etsin. Dualarımız onlar içindir. Türk Milleti yaşayacak, düşmanları kahrolacaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.