whatsapp

Aşure etkinliği

BELEDİYE 13.10.2018 - 12:21, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Aşure etkinliği

Seydişehir ilçesi Gölyüzü Mahalle Muhtarlığı aşure etkinliği düzenledi. Mahalle muhtarı Cüneyt Altuntaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Muharrem ayının herkese, ülkeye, İslam âlemine barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu. Birlik beraberliğin önemine dikkat çeken Altuntaş, " Acıları ve mutlulukları bir arada yaşadığımız bir ay. Bir taraftan Muharrem ayında yediğimiz aşurenin bereketini yüreğimizde hissederken, Muharrem ayının bereketiyle iç dünyamızdaki niyetlerimizi de kontrol ediyoruz. Allah aşuremizi kabul etsin." diye konuştu.  

Seydişehir ilçesi Gölyüzü Mahalle Muhtarlığı aşure etkinliği düzenledi.

Mahalle muhtarı Cüneyt Altuntaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Muharrem ayının herkese, ülkeye, İslam âlemine barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

Birlik beraberliğin önemine dikkat çeken Altuntaş, " Acıları ve mutlulukları bir arada yaşadığımız bir ay. Bir taraftan Muharrem ayında yediğimiz aşurenin bereketini yüreğimizde hissederken, Muharrem ayının bereketiyle iç dünyamızdaki niyetlerimizi de kontrol ediyoruz. Allah aşuremizi kabul etsin." diye konuştu.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.