whatsapp

Atatürk ilkokuluna beyaz bayrak

EĞİTİM 13.02.2019 - 23:47, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Atatürk ilkokuluna beyaz bayrak

Milli Eğitim ile Sağlık Bakanlıkları arasında imzalanıp yürürlüğe giren 'Okullara Beyaz Bayrak' projesi kapsamında şartları yerine getiren Seydişehir Atatürk ilkokuluna bayrak ve sertifikaları törenle verildi. Projenin amacının okullarda sağlıklı beslenme ve hijyen konularında kalitenin yükseltilmesinin sağlanması olduğunu belirterek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, "Sağlıklı beslenen, hijyen konusunda bilinçlenen nesil yetirmek için yoğun bir çaba gösteriyoruz. Beyaz bayraklı okul sayısı her geçen yıl artıyor. Özverili çalışmalarından dolayı okul yönetici ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Milli Eğitim ile Sağlık Bakanlıkları arasında imzalanıp yürürlüğe giren 'Okullara Beyaz Bayrak' projesi kapsamında şartları yerine getiren Seydişehir Atatürk ilkokuluna bayrak ve sertifikaları törenle verildi.

Projenin amacının okullarda sağlıklı beslenme ve hijyen konularında kalitenin yükseltilmesinin sağlanması olduğunu belirterek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, "Sağlıklı beslenen, hijyen konusunda bilinçlenen nesil yetirmek için yoğun bir çaba gösteriyoruz. Beyaz bayraklı okul sayısı her geçen yıl artıyor. Özverili çalışmalarından dolayı okul yönetici ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.