whatsapp

Atatürk'ün meşalesini aynı azimle taşıyacağız

SİYASET 24.04.2020 - 15:25, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Atatürk'ün meşalesini aynı azimle taşıyacağız

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımlayan Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, “Mustafa Kemal Atatürk’ün 100 yıl önce yaktığı bağımsızlık meşalesini aynı azim ve kararlılık ile taşıyacağız” dedi. Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle yazılı bir kutlama mesajı yayımladı. BTP'nin Atatürk'ün izinde yürümeye ant içmiş, gerçek vatanseverlerin partisi olduğunu ifade eden BTP Lideri Hüseyin Baş, mesajında şunları kaydetti: "Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100. Yıl dönümü.  Bu topraklarda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Milli egemenlik ve tam bağımsızlık ateşini yakmasının üzerinden tam 100 sene geçmiştir. Mustafa Kemal Atatürk, 'çocuklar geleceğimizin güvencesi ve yaşama sevincimizdir' diyerek bu büyük günü, bayram ilan edip çocuklarımıza armağan etmiştir. Bu özel ve kutlu günde, partimizin Merkez Yönetim Kurulu kararı ile Bağımsız Türkiye Partisinin Genel Başkanlığı görevi bize tevdi edilmiştir. Bu önemli vazifeyi bu özel günde almanın ayrıca heyecanını ve mutluluğunu yaşamaktayım.  Çünkü Bağımsız Türkiye Partisi, Mustafa Kemal Atatürk'ün açtığı yolda, gösterdiği ülküde yürümeye ant içmiş, gerçek vatanseverlerin partisidir.  Geçtiğimiz günlerde Hakk'a uğurladığımız çok kıymetli genel başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş gibi bizler de; Mustafa Kemal Atatürk'ün 100 yıl önce yaktığı bağımsızlık meşalesini aynı azim ve kararlılık ile taşıyacağız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu ve daim olsun."

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımlayan Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, “Mustafa Kemal Atatürk’ün 100 yıl önce yaktığı bağımsızlık meşalesini aynı azim ve kararlılık ile taşıyacağız” dedi.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle yazılı bir kutlama mesajı yayımladı. BTP'nin Atatürk'ün izinde yürümeye ant içmiş, gerçek vatanseverlerin partisi olduğunu ifade eden BTP Lideri Hüseyin Baş, mesajında şunları kaydetti: "Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100. Yıl dönümü.  Bu topraklarda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Milli egemenlik ve tam bağımsızlık ateşini yakmasının üzerinden tam 100 sene geçmiştir. Mustafa Kemal Atatürk, 'çocuklar geleceğimizin güvencesi ve yaşama sevincimizdir' diyerek bu büyük günü, bayram ilan edip çocuklarımıza armağan etmiştir. Bu özel ve kutlu günde, partimizin Merkez Yönetim Kurulu kararı ile Bağımsız Türkiye Partisinin Genel Başkanlığı görevi bize tevdi edilmiştir. Bu önemli vazifeyi bu özel günde almanın ayrıca heyecanını ve mutluluğunu yaşamaktayım.  Çünkü Bağımsız Türkiye Partisi, Mustafa Kemal Atatürk'ün açtığı yolda, gösterdiği ülküde yürümeye ant içmiş, gerçek vatanseverlerin partisidir.  Geçtiğimiz günlerde Hakk'a uğurladığımız çok kıymetli genel başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş gibi bizler de; Mustafa Kemal Atatürk'ün 100 yıl önce yaktığı bağımsızlık meşalesini aynı azim ve kararlılık ile taşıyacağız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu ve daim olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.