whatsapp

Atık pil kampanyası

BELEDİYE 14.10.2018 - 12:05, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Atık pil kampanyası

Seydişehir Belediyesi ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP), okullarda ödüllü atık pil toplama kampanyası başlattı. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı açıklamada, kampanyanın amacının zehirli ve zararlı pil atıklarının vereceği zararı önlemek ve geri dönüşüm açısından farkındalık oluşturmak olduğunu söyledi. Kampanyanın 30 Mayıs 2019 tarihinde son bulacağını kaydeden Tutal, "Çevrenin ve doğal kaynakların korunması ve toplumsal bilincin artırılması amacı ile ilçemizdeki tüm okullara kutular yerleştirerek atık pilleri topluyoruz. Yürüttüğümüz kampanyalar kapsamında hem çocuklarımıza çevre bilinci aşılıyor hem de çevremizin temiz ve sağlıklı olmasını sağlıyoruz. Bu bağlamda en çok pil toplayan okul ve öğrencilerimizi de ödüllendirerek projeye motive olmalarını sağlıyoruz." dedi.

Seydişehir Belediyesi ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP), okullarda ödüllü atık pil toplama kampanyası başlattı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı açıklamada, kampanyanın amacının zehirli ve zararlı pil atıklarının vereceği zararı önlemek ve geri dönüşüm açısından farkındalık oluşturmak olduğunu söyledi.
Kampanyanın 30 Mayıs 2019 tarihinde son bulacağını kaydeden Tutal, "Çevrenin ve doğal kaynakların korunması ve toplumsal bilincin artırılması amacı ile ilçemizdeki tüm okullara kutular yerleştirerek atık pilleri topluyoruz. Yürüttüğümüz kampanyalar kapsamında hem çocuklarımıza çevre bilinci aşılıyor hem de çevremizin temiz ve sağlıklı olmasını sağlıyoruz. Bu bağlamda en çok pil toplayan okul ve öğrencilerimizi de ödüllendirerek projeye motive olmalarını sağlıyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.