whatsapp

Av. Mustafa Bademci’nin kitabı yayınlandı

KÜLTÜR - SANAT 17.02.2017 - 22:58, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Av. Mustafa Bademci’nin kitabı yayınlandı

Feylesof, Mortaş, Dinginler adlı kitaplarıyla tanınan hemşerimiz Av. Mustafa Bademcinin yeni kitabı “Finifi Cumhuriyeti” adlı romanı yayınlandı.
Ege’nin Şirin İlçesi Zeytinciler Adliye koridorlarında hukuk koşuşturmasını konu alan Finifi Cumhuriyeti romanında hukuksal olarak insanların yaşamlarına tercümanı oluyor.  Kitap okuma oranlarının düşük olduğu ülkemizde insanların kitap okumaya teşvik edecek türden kendilerinde bir bulabileceği romanında yazar akıcı bir dile yaşananları anlatmış. Yazarın Yaşam Öyküsü;  Mustafa Bademci, 1946 Yılında Konya- Seydişehir’in Akçalar Köyü’nde doğdu. İlköğrenimini Akçalar İlkokulunda, Ortaöğrenimini Seydişehir Mahmut Esat Ortaokulunda ve Akşehir İlköğretmen Okulunda yaptı. Yurdun değişik yörelerinde ilkokul öğretmeni olarak çalıştı. Bu arada okul dışından Beyşehir Lisesi’ni bitirdi ve İstanbul Hukuk Fakültesinde yüksek öğrenimini tamamladı. 1974 yılında Seydişehir’de Serbest avukat olarak çalışmaya başladı; Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilçe başkanıydı. C.H.P ilçe başkanlığı sırasında 1977 yılında Seydişehirin Sesi Gazetesi’ni yayın hayatına kazandırdı. FEYLESOF, MORTAŞ, DİNGİNLER adlı romanların yazarıdır. İzmir’de serbest avukat olarak çalışmaktadır.
Feylesof, Mortaş, Dinginler adlı kitaplarıyla tanınan hemşerimiz Av. Mustafa Bademcinin yeni kitabı “Finifi Cumhuriyeti” adlı romanı yayınlandı.

Ege’nin Şirin İlçesi Zeytinciler Adliye koridorlarında hukuk koşuşturmasını konu alan Finifi Cumhuriyeti romanında hukuksal olarak insanların yaşamlarına tercümanı oluyor.

 Kitap okuma oranlarının düşük olduğu ülkemizde insanların kitap okumaya teşvik edecek türden kendilerinde bir bulabileceği romanında yazar akıcı bir dile yaşananları anlatmış.

Yazarın Yaşam Öyküsü;

 Mustafa Bademci, 1946 Yılında Konya- Seydişehir’in Akçalar Köyü’nde doğdu. İlköğrenimini Akçalar İlkokulunda, Ortaöğrenimini Seydişehir Mahmut Esat Ortaokulunda ve Akşehir İlköğretmen Okulunda yaptı. Yurdun değişik yörelerinde ilkokul öğretmeni olarak çalıştı. Bu arada okul dışından Beyşehir Lisesi’ni bitirdi ve İstanbul Hukuk Fakültesinde yüksek öğrenimini tamamladı. 1974 yılında Seydişehir’de Serbest avukat olarak çalışmaya başladı; Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilçe başkanıydı. C.H.P ilçe başkanlığı sırasında 1977 yılında Seydişehirin Sesi Gazetesi’ni yayın hayatına kazandırdı. FEYLESOF, MORTAŞ, DİNGİNLER adlı romanların yazarıdır. İzmir’de serbest avukat olarak çalışmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.