whatsapp

Avrupa erasmus projesi kabul edildi

EĞİTİM 09.08.2020 - 11:06, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Avrupa erasmus projesi kabul edildi

Seydişehir Leman Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Halk Eğitim Merkezi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Ulusal Ajansa başvurusunu yaptığı Erasmus projesi kabul edildi. 2021 yılında proje kapsamında Avrupa’nın farklı şehirlerinde eğitim görecekler. Projelerinin kabul olmasından duyduğu mutluluğu dile getiren ilçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, hibe desteği almaya hak kazanan 3 projeyle eğitim programı kapsamında kursa katılanlar mesleki yeterliklerini ve becerilerini geliştireceklerini söyledi. Kibar, ‘’ Gerçekleştirecek olduğumuz bu proje ile bilim ve teknoloji kullanımına ve üretimine yatkın, temel bilgi ve beceriler ile donanmış üretken ve mutlu bireyler yetiştirmeyi hedeflemekteyiz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü proje ekibinde görevli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum, ilçemize hayırlı olsun’’ dedi.

Seydişehir Leman Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Halk Eğitim Merkezi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Ulusal Ajansa başvurusunu yaptığı Erasmus projesi kabul edildi. 2021 yılında proje kapsamında Avrupa’nın farklı şehirlerinde eğitim görecekler.

Projelerinin kabul olmasından duyduğu mutluluğu dile getiren ilçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, hibe desteği almaya hak kazanan 3 projeyle eğitim programı kapsamında kursa katılanlar mesleki yeterliklerini ve becerilerini geliştireceklerini söyledi.

Kibar, ‘’ Gerçekleştirecek olduğumuz bu proje ile bilim ve teknoloji kullanımına ve üretimine yatkın, temel bilgi ve beceriler ile donanmış üretken ve mutlu bireyler yetiştirmeyi hedeflemekteyiz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü proje ekibinde görevli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum, ilçemize hayırlı olsun’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.